Ο «εμίρης» που ψωνίζει supercars με εκατομμύρια μετρητά σε… παλέτα! – Το βίντεο που «σαρώνει» στο TikTok Οι αρχές του Ντουμπάι αναζητούν τον influencer ώστε να του επιβάλλουν ποινή
10 months, 4 days ago
6

Μπορεί εμείς στον υπόλοιπο κόσμο να μετράμε και το τελευταίο ευρώ, ωστόσο στα Εμιράτα η αγορά ενός αυτοκινήτου γίνεται με άλλους όρους.

Σε  video που κυκλοφόρησε στο TikTok ένας τοπικός influencer εμφανίζεται μέσα σε μία τεράστια αντιπροσωπεία εξωτικών αυτοκινήτων να μπαίνει και να θέλει να αγοράσει τα πάντα.

Αυτός κινείται εμπρός κρατώντας μερικές δεσμίδες δολαρίων και πίσω του ακολουθεί η συνοδεία του με μία παλέτα φορτωμένη με μετρητά.

Ο «εμίρης» ζητάει να αγοράσει το πιο ακριβό αυτοκίνητο στην έκθεση. Αυτό είναι μία Ferrari SF 90 των 2 εκατομμυρίων, το οποίο όμως του είναι πολύ φθηνό… μάλιστα ότι αυτό το αυτοκίνητο το δίνει για τον σοφέρ του και δεν κάνει για τον ίδιο.

Η πλάκα βέβαια μάλλον θα του βγει «ξινή» καθώς οι αρχές του Ντουμπάι τον αναζητούν ώστε να του επιβάλλουν κάποιου είδους ποινή, καθώς όπως υποστηρίζουν οι εισαγγελείς η αλαζονική του συμπεριφορά προσβάλει το Ντουμπάι και τους κατοίκους του.

Ο Car Expert (@car.exper7 στο Instagram), είναι ένας influencer με πάνω από 2 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok και 1,4 εκατομμύρια στο Instagram. Πλέον κατηγορείται για κατάχρηση του διαδικτύου και συμπεριφορές που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον.

Σε μπελάδες μάλιστα ίσως μπλέξει και ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας αν βεβαιωθεί ότι είχε συμμετοχή στο στήσιμο της ιστορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!