Σαουδαραβικός όμιλος: «Αντί για μπιφτέκια τουρκικά θα πουλάμε ελληνικά»
3 years, 5 months ago
6

Η σαουδαραβική εταιρεία που δήλωσε πως “Δεν θα πουλάμε τούρκικα μπιφτέκια αλά ελληνικά”, είναι ηγέτης κλάδου στην Τουρκία.

Στο μποϊκοτάζ κατά των τουρκικών προϊόντων που έχει αρχίσει στη Σαουδική Αραβία, εντάχθηκε και η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ποτών η Herfy. Ο Όμιλος Savola στον οποίο υπάγεται η εταιρεία ανακοίνωσε πως πλέον στα προϊόντα της αντί για “τουρκικά μπιφτέκια” θα χρησιμοποιεί “ελληνικά μπιφτέκια”. Έγινε γνωστό πως η εταιρεία είναι από τους ηγέτες στον τομέα των λαδιών στην Τουρκία.

Αποκαλύφθηκε πως ο όμιλος είναι ο ιδιοκτήτης της μάρκας λαδιών “YUDUM” στην Τουρκία. Επίσης έγινε γνωστό πως είναι στην πρώτη θέση στον τομέα των λαδιών στην Τουρκία.

 

Στην ανακοίνωση του ομίλου αναφέρονται τα εξής : “Η εταιρεία Herfy εντασσόμενη στο μποϊκοτάζ κατά των τουρκικών προϊόντων, άρχισε να μην αγοράζει οποιοδήποτε προϊόν έρχεται από την Τουρκία και επιπρόσθετα σταμάτησε την πώληση τουρκικών μπιφτεκιών και στη θέση τους άρχισε να πουλάει ελληνικά μπιφτέκια.” Η εταιρεία που δραστηριοποιείται και στην Τουρκία υπό την επωνυμία Savola Gida, έχει ηγετική θέση στον τομέα των βρώσιμων λαδιών. …..

https://www.sondakika.com/haber/haber-turk-burgeri-degil-yunan-burgeri-satacagiz-13678241/

20/10/2020