Σκύλος βρέθηκε δεμένος με ένα σημείωμα δίπλα του -«Σας παρακαλώ φροντίστε τον… Τον κακοποιούν στο σπίτι μου»
1 year, 7 months ago
6

Τον σκύλο εντόπισε στην Πόλη του Μεξικού ένα μέλος της φιλοζωικής οργάνωσης Mascotas Coyoacan και τον έστειλε αμέσως σε καταφύγιο μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει

Δεμένος σε ένα παγκάκι βρέθηκε ένας σκύλος στην Πόλη του Μεξικού, έχοντας δίπλα του ένα σημείωμα από ένα παιδί που ανέφερε ότι ήθελε να τον σώσει από τα βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλαν οι δικοί του.

Τον σκύλο εντόπισε ένα μέλος της φιλοζωικής οργάνωσης Mascotas Coyoacan και τον έστειλε αμέσως σε καταφύγιο μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει.

«Σας παρακαλώ, σας ζητώ να υιοθετήσετε αυτόν τον σκύλο και να τον φροντίσετε καλά. Το να αφήσω τον σκύλο μου εδώ πονάει πολύ, αλλά πήρα αυτή την απόφαση γιατί οι συγγενείς μου τον κακοποιούσαν και ήταν οδυνηρό να τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Έτσι, αν διαβάσατε αυτό και νιώσετε συγκινημένοι, παρακαλώ υιοθετήσετε τον και φροντίστε τον. Αν όχι, αφήστε το γράμμα εδώ ώστε να το διαβάσει κάποιος άλλος και να τον υιοθετήσει. Ευχαριστώ», έγραφε το σημείωμα.

Οι εθελοντές πρόσθεσαν ότι θα αλλάξουν το όνομα του σκύλου από Μαξ σε Μπόστον για να ξεχάσει την προηγούμενη δύσκολή ζωή του και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

in.gr