Θάνατος 77χρονης στο Ρέθυμνο: «Πήγε να πιει νερό και υποχώρησε το πάτωμα», λέει κοινοτάρχης
1 month ago
6

Στο πένθος είναι βυθισμένο το χωριό Ορνές Ρεθύμνου μετά την τραγωδία με την 77χρονη η οποία καταπλακώθηκε από το σπίτι που διέμενε όταν υποχώρησε το πάτωμα.

Όλοι στο χωριό μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την 77χρονη Αλεξάνδρα την ώρα που η οικογένεια, με τις δύο κόρες και τους γαμπρούς τη, βυθίστηκε από την απόλυτη χαρά στη λύπη καθώς η 77χρονη είχε ταξιδέψει στο νησί για τη βάφτιση της εγγονής της.

rethimno-
rethimnoo

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη του Ορνέ κ. Νίκο Φωτάκη, τα παιδιά της άτυχης Αλεξάνδρας βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και «δεν θέλουν να ξαναπατήσουν στο χωριό. Δεν νομίζω μετά την κηδεία να ξαναέρθουν ποτέ εδώ, στον Ορνέ».

Η 77χρονη είχε λείψει από το σπίτι για μερικές ημέρες για να πάει στο χωριό Γαλιά της Μεσσαράς Ηρακλείου όπου η μία κόρη της βάφτισε το παιδί της και εγγόνι της θανούσας.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει στο cretapost.gr, ο κοινοτάρχης του Ορνέ Ρεθύμνου κ. Νίκος Φωτάκης «η γυναίκα πήγαινε στο κουζινάκι που είχε στο σπίτι να πιει ένα ποτήρι νερό και υποχώρησε το πάτωμα. Το Σαββατοκύριακό (ή Σάββατο ή Κυριακή) θα έφευγε να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου ζει με τον γαμπρό και την κόρη της τα τελευταία 5-6 χρόνια που έμεινε χήρα».

rethimno-spiti
spiti-rethimno

 

«H άτυχη Αλεξάνδρα έλειπε για μερικές μέρες από το χωριό. Ήταν στο χωριό του γαμπρού της, στη Γαλιά της Μεσσαράς, όπου βάφτισε το εγγονάκι της και μόλις είχε γυρίσει, 2-3 μέρες έμεινε στη Γαλιά. Γύρισε να μαζέψει τα πράγματα της για να φύγουν για Αθήνα με την κόρη, τον γάμπρο της και το εγγονάκι της».

Σημειώνεται ότι η κηδεία της άτυχης Αλεξάνδρας έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας στον Ορνέ.

protothema.gr