Τον έκοψε στη μέση με τους χαυλιόδοντες: Ελέφαντας δεν άντεξε άλλο τη κακοποίηση και σκότωσε το αφεντικό του
1 year, 3 months ago
6

Σοκάρει ο τραγικός θάνατος που βρήκε άνδρας στην Ταϊλάνδη όταν ο ελέφαντας που επί τέσσερις μέρες κακομεταχειριζόταν τον έκοψε στα δυο.

Ο αρσενικός ελέφαντας, ονόματι Pom Pam, χτύπησε τον 33χρονο ιδιοκτήτη του με τους χαυλιόδοντες του πολλές φορές μέχρι που του έκοψε το σώμα στη μέση, καθώς μέσα στον καύσωνα είχε φορτωθεί με ξύλα από μια φυτεία.

Η αστυνομία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ανέφερε ότι το ζώο «τρελάθηκε» από τη ζέστη όπως αναφέρει δημοσίευμα της dailymail.co.uk.

ελέφαντας

Ο 20χρονος ελέφαντας, επί τέσσερις μέρες έσερνε καουτσούκ κάτω από τον καυτό ήλιο στην επαρχία Phang Nga της νότιας Ταϊλάνδης μέχρι που έφτασε στα όρια του και σκότωσε τον χειριστή του.

Αστυνομικοί και διασώστες κλήθηκαν στο σημείο όπου βρήκαν το σώμα του Wongfaed κομμένο στα δύο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αξιωματικοί που βρέθηκαν στο σημείο αναζήτησαν τον ελέφαντα και τον εντόπισαν περίπου 500 μέτρα μακριά. Στη συνέχεια πυροβόλησαν τον Pom Pam με ένα ηρεμιστικό βέλος από απόσταση έτσι ώστε οι διασώστες να μπορέσουν να απομακρύνουν την σορό του χειριστή.

Τον περασμένο μήνα, ένας άλλος χειριστής σκοτώθηκε από τον ελέφαντά του σε μια φυτεία καουτσούκ στην περιοχή Chawang, στη νότια Ταϊλάνδη. Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA έχει αναφέρει ότι οι ελέφαντες που εργάζονται σε αιχμαλωσία «έχουν ξεριζωθεί από τα σπίτια τους στη ζούγκλα για να πουληθούν σαν εξοπλισμός. Αναγκάζονται να μεταφέρουν παράνομους κορμούς ή να διασκεδάζουν τους τουρίστες».

real.gr