Βίντεο: Γάτα ορμάει σε πουλιά που… βλέπει στην τηλεόραση
3 years, 4 months ago
6

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο, το οποίο απεικονίζει μια γάτα να «τρώει τα μούτρα της» σε μια τηλεόραση αφότου προσπάθησε να πιάσει δύο πουλιά που φαίνονταν στην οθόνη.

Η ιδιοκτήτρια της γάτας, Νιλ Γουντγουόρντ, που ζει στο Ίρβινγκ του Τέξας, έμεινε άναυδη όταν είδε την γάτα της, την Ίζι να προσπαθεί να επιτεθεί στα πουλιά που εμφανίζονταν στην τηλεοπτική οθόνη.

Στο βίντεο, η 5χρονη γάτα φαίνεται να σχεδιάζει επιδέξια την επίθεσή της, προτού τελικά φάει τα μούτρα της πέφτοντας στην τηλεόραση με ταχύτητα. Ευτυχώς, η Ίζι δεν τραυματίστηκε.

Η στιγμή της επίθεσης

Στην αρχή του βίντεο, που έγινε viral, τόσο η γάτα όσο και η ιδιοκτήτριά του κάθονται στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Στην οθόνη εμφανίζεται ένα βίντεο που δείχνει δύο μπλε πουλιά να παίζουν στο δάσος.

Η Ίζι, μια ασπρόμαυρη γάτα, δείχνει υπνωτισμένη από το βίντεο καθώς χαζεύει στην οθόνη της τηλεόρασης. Καθώς το βίντεο συνεχίζεται, η γάτα χαζεύει τα πουλιά κολλημένη στην τηλεόραση. Μετά από λίγο, σηκώνεται και πλησιάζει αργά την τηλεόραση.Όπως κάθε άλλο αρπακτικό, η Ίζι, στην συνέχεια, ορμά στην τηλεόραση με την ελπίδα πως θα πιάσει τα πουλιά, με την ιδιοκτήτριά της να «παγώνει» και να ξεσπά σε γέλια.

pronews.gr