«Άγριες Μέλισσες», ανατροπή: Ο Κλεομένης είναι ζωντανός και επιστρέφει στο Διαφάνι
3 years, 4 months ago
6

Κωστής Σαββιδάκης: Πρόκειται για τον Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος υποδύεται τον παπά στο Διαφάνι στην Ελληνική σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου και παραχώρησε συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες». Αναλυτικότερα:

Κωστής Σαββιδάκης: Το μέλλον του παπά στις «Άγριες Μέλισσες»

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, που υποδύεται τον παπά στο Διαφάνι, άφησε να εννοηθεί πως ενδεχομένως ο Κλεομένης να μην έχει πεθάνει στις «Άγριες Μέλισσες».

«Δεν έχουμε δει τον Κλεομένη νεκρό. Ακούσαμε έναν πυροβολισμό. Είδαμε ότι κάτι έθαβε (ο Μελέτης). Δεν ξέρουμε αν έχει πεθάνει», αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής, με νόημα, ο ηθοποιός της σειράς. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» το σενάριο επεφύλασσε τραγικό τέλος εκτός από τον Κλεομένη και για τη Θεοδοσία, αλλά και για τον Κυπραίο.

Κ. Σαββιδάκης: Η επανεμφάνιση του Κυπραίου

Δημοσιεύματα μετά το επεισόδιο με τον θάνατο του ήρωα που υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου υποστηρίζουν πως και αυτός ο ήρωας θα επιστρέψει στις «Άγριες Μέλισσες», ενδεχομένως μέσα από flashback (σκηνές από το παρελθόν) στη σειρά.

Ο Κωστής Σαββιδάκης αποκάλυψε επίσης πως η Δρόσω θα μπλέξει πολύ άσχημα στην Αθήνα. Η μικρότερη των αδερφών Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» γνωρίζει τον Τάκη των μπουζουξή, που τη βάζει στην Τρούμπα στα επόμενα επεισόδια της σειράς. «Ακόμη δεν έχουμε δει κάτι, έχουμε κάποιες ματιές που έχουν ανταλλάξει (με τον Τάκη), αλλά θα μπλέξει», σχολιάζει ο παπάς από το Διαφάνι για το ριζικό της Δρόσως.

enimerotiko.gr