Αγριες Μέλισσες – Εξι χρόνια μετά: Η Δρόσω ερωτεύεται τον Φίλιππο και η Ελένη στην απομόνωση
3 years, 5 months ago
6

Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να πάει στο Παρίσι αφήνοντας την Πηνελόπη συντετριμμένη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» επιφυλάσσουν νέες συγκινήσεις για τους τηλεθεατές. H Ελένη Σταμίρη μεταφέρεται στην απομόνωση από τον Μάνο Βόσκαρη – τον μυστηριώδη διευθυντή των φυλακών – ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης – και συνειδητοποιεί ότι από ‘δω και πέρα η ζωή της θα είναι μια κόλαση στα χέρια του. Τα χρόνια περνάνε και οι τηλεθεατές μεταφέρονται στο 1965. Τα παιδιά της Ασημίνας, της Ουρανίας και της Παγώνας μεγάλωσαν και πάνε μαζί στο σχολείο. Ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, έγινε αστυνόμος βοηθός του Προύσαλη, ενώ η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω. Ο Τόλλιας εκλέχτηκε πάλι κοινοτάρχης και η ζωή συνεχίζεται στο χωριό. Η Ασημίνα με το Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι και η συνεργασία με το συνεταιρισμό πάει καλά παρά τις ανησυχίες του Νικηφόρου που έχει υψηλές απαιτήσεις. Η σχέση τους με τη Μυρσίνη συνεχίζει να έχει εντάσεις με το μικρό Σέργιο να είναι το μήλον της έριδος ανάμεσά τους. Ο Κωνσταντής με το Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους και παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη. Ο Μιλτιάδης έχει κάνει πρόοδο στο ψυχιατρείο και η Βιολέτα με τον Λάμπρο ανυπομονούν να τον πάρουν πίσω. Η Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, κρατώντας μακριά το Λάμπρο από όσα της συμβαίνουν. Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενη της, η Φωτεινή και η εργασία της στα χωράφια. Ο Δούκας παραμένει κρυμμένος στα βουνά μέχρι που μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολιτική ζωή της χώρας θα τον φέρει μπροστά στην προοπτική της αθώωσής του.

Η Δρόσω σε καμπαρέ στην Τρούμπα

Αγριες Μέλισσες – Εξι χρόνια μετά: Η Δρόσω ερωτεύεται τον Φίλιππο και η Ελένη στην απομόνωση

Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να πάει στο Παρίσι αφήνοντας την Πηνελόπη συντετριμμένη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» επιφυλάσσουν νέες συγκινήσεις για τους τηλεθεατές. H Ελένη Σταμίρη μεταφέρεται στην απομόνωση από τον Μάνο Βόσκαρη – τον μυστηριώδη διευθυντή των φυλακών – ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης – και συνειδητοποιεί ότι από ‘δω και πέρα η ζωή της θα είναι μια κόλαση στα χέρια του. Τα χρόνια περνάνε και οι τηλεθεατές μεταφέρονται στο 1965.

Τα παιδιά της Ασημίνας, της Ουρανίας και της Παγώνας μεγάλωσαν και πάνε μαζί στο σχολείο. Ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, έγινε αστυνόμος βοηθός του Προύσαλη, ενώ η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω. Ο Τόλλιας εκλέχτηκε πάλι κοινοτάρχης και η ζωή συνεχίζεται στο χωριό. Η Ασημίνα με το Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι και η συνεργασία με το συνεταιρισμό πάει καλά παρά τις ανησυχίες του Νικηφόρου που έχει υψηλές απαιτήσεις. Η σχέση τους με τη Μυρσίνη συνεχίζει να έχει εντάσεις με το μικρό Σέργιο να είναι το μήλον της έριδος ανάμεσά τους. Ο Κωνσταντής με το Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους και παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη. Ο Μιλτιάδης έχει κάνει πρόοδο στο ψυχιατρείο και η Βιολέτα με τον Λάμπρο ανυπομονούν να τον πάρουν πίσω. Η Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, κρατώντας μακριά το Λάμπρο από όσα της συμβαίνουν. Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενη της, η Φωτεινή και η εργασία της στα χωράφια. Ο Δούκας παραμένει κρυμμένος στα βουνά μέχρι που μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολιτική ζωή της χώρας θα τον φέρει μπροστά στην προοπτική της αθώωσής του.

Η Δρόσω σε καμπαρέ στην Τρούμπα

Η Δρόσω γνωρίζει στο καμπαρέ τον Φίλιππο, έναν γόνο ισχυρής οικονομικά οικογένειας που γοητεύεται απ’ την ομορφιά της. Ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του την Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους. Ο Άγγελος ομολογεί στον Νέστορα πως είναι ερωτευμένος με την Σοφούλα, ενώ εκείνη ομολογεί στον Λάμπρο τα κρυφά της αισθήματα γι’ αυτόν. Η Ελένη συγκρούεται με τον Βοσκάρη με στόχο να προστατεύσει μία νεαρή συγκρατούμενη της από τις άρρωστες ορέξεις του. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας μαθαίνει πως η υπόθεσή του δε θα δικαστεί κι έτσι μπορεί να επιστρέψει στο χωριό για να πάρει την εκδίκησή του. Η Ασημίνα ανησυχεί πολύ για την επιρροή που ασκεί η Μυρσίνη στην ανατροφή του γιου της κι αποφασίζει να φτιάξει μια νέα καθημερινότητα για εκείνον στα δικά της πρότυπα. Η Δρόσω πολιορκείται απ’ τον Φίλιππο, ενώ η μαντάμ Κούλα την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα. Η Σοφούλα πληγωμένη απ’ την απόρριψη του Λάμπρου, τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη.

www.ethnos.gr