Άγριες Μέλισσες: «Η Ελένη θα χρειαστεί πάλι την επέμβαση του δικηγόρου της»
3 years, 6 months ago
6

Ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο οποίος υποδύεται τον «Σαράφη» μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στην σειρά

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναμένονται καταιγιστικές. Αυτό τόνισε ο ηθοποιός Δημήτρης Μαζιώτης ο οποίος στην σειρά υποδύεται τον δικηγόρο της Ελένης.

Ο τηλεοπτικός Σαράφης, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στο twitter, στη δολοφονία της Θεοδοσίας αλλά και στη πιο δυνατή σκηνή του ρόλου του.

«Το twitter έχει πλάκα. Ο κόσμος ταυτίζεται. Όποτε  μπαίνουν, σχολιάζουν σα να είναι η δική τους υπόθεση» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μαζιώτης.

Σχολιάζοντας την σκηνή με τη δολοφονία της Θεοδοσίας, είπε: «Ήταν μια πάρα πολύ έντονη σκηνή, δύσκολη για να τη γυρίσουμε και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απίστευτο».

Ποια ήταν η πιο δυνατή σκηνή του ρόλου του; Αυτή που η Ελένη Σταμίρη του εξομολογείται τι έχει κάνει πραγματικά και ποια είναι η αλήθεια πίσω από το θάνατο του Σέργιου Σεβαστού. «Αυτή ήταν η πιο δυνατή σκηνή του ρόλου μου. Η Ελένη δεν θα περάσει καλά στη φυλακή, οπότε θα χρειαστεί πάλι την επέμβαση του δικηγόρου και των ανθρώπων που την αγαπούν, να προσπαθήσουν να τη σώσουν. Έρχονται πράγματα καταιγιστικά και ο Σαράφης θα εμπλακεί και με ένα άλλο άτομο».

Τέλος, ο Δημήτρης Μαζιώτης εξομολογήθηκε πως πέρασε τρία κάστινγκ πριν συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες». «Αφού πέρασα από τρία κάστινγκ, πήρα τελικά τον ρόλο του Σαράφη. Είμαι δάσκαλος ειδικής αγωγής στα μαθηματικά και εξασκώ ακόμα αυτό το επάγγελμα. Οι μαθητές μου με βλέπουν και χαίρονται. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου μετά το πτυχίο των μαθηματικών» ανέφερε ο ηθοποιός

www.newsbeast.gr