Άγριες Μέλισσες: Νέα spoilers – Πότε θα μεταφερθούμε 5 χρόνια μετά
3 years, 5 months ago
6

Νέα spoilers για τον Μελέτη, τη Δρόσω, τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη στις “Άγριες Μέλισσες”. Ποια ημερομηνία θα γίνει η μετάβαση στο μέλλον. Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια.

Οι “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζουν να κρατούν σε αγωνία τους τηλεθεατές με τις συγκλονιστικές εξελίξεις που “τρέχουν” γρήγορα και τις σοκαριστικές ανατροπές που διαδέχονται η μία την άλλη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και καιρό, σε κάποιο σημείο της σειράς του ΑΝΤ1 θα μεταφερθούμε 5 χρόνια μετά και εκεί θα δούμε τη ζωή των ηρώων του Διαφανίου να έχει αλλάξει εντελώς.

Η μετάβαση αυτή θα γίνει στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ η εκπομπή “Ευτυχείτε” προχώρησε και σε νέο spoiler.

Σύμφωνα με αυτό, ο Κωνσταντής θα πιάσει στα πράσα την Πηνελόπη και τον Μελέτη, οι οποίοι αγαπιούνται παρόλο που δεν πρέπει να έχουν ερωτική σχέση επειδή είναι αδέλφια.

Ο Μελέτης θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το Διαφάνι και την Πηνελόπη. Θα πάει στη Γαλλία, όπου θα βρίσκεται η μητέρα του η Ανέτ και εκεί θα γνωρίσει τη Ζορζέτ, με την οποία θα αρραβωνιαστεί. Ωστόσο, τα πράγματα θα δυσκολέψουν όταν επιστρέψει στο χωριό με την αρραβωνιαστικιά του.

Παράλληλα, νέο spoiler “έδωσε” και η εκπομπή “Πρωινό” που αποκάλυψε ποιος Διαφανιώτης θα δει για πρώτη φορά τη Δρόσω στην Τρούμπα και, συγκεκριμένα, στο καμπαρέ “Χαβάη” όπου θα εργάζεται.

Συγκεκριμένα, ο Μελέτης και ο Κωνσταντής θα κατέβουν για δουλειά στην Αθήνα και θα αποφασίσουν να επισκεφθούν την Τρούμπα. Εκεί θα δουν τη “Ρόζα”, δηλαδή τη Δρόσω, και, μάλιστα, θα συνομιλήσουν μαζί της.Καρέ από τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες