Άγριες Μέλισσες: Ο δολοφονημένος Σέργιος «κρατάει» το μεγάλο μυστικό του Βόσκαρη
3 years, 4 months ago
6

Γιατί βασανίζει ο Βόσκαρης την Ελένη στη φυλακή;

Κατιγιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» επιφυλάσσουν νέες συγκινήσεις για τους τηλεθεατές με την κόλαση της Ελένης Σταμίρη να μην έχει τελειωμό. Ο διευθυντής των φυλακών όπου έχει μεταφερθεί η Ελένη για να εκτίσει την ποινή της είναι ο σκληροτράχηλος Μάνος Βόσκαρης, ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Είναι ο φόβος και ο τρόμος των κρατουμένων και βασανίζει την Ελένη δίχως έλεος.

Αυτό που αποκαλύφθηκε στους τηλεθεατές είναι η σχέση από το παρελθόν που συνδέει την Ελένη Σταμίρη με τον Μάνο Βόσκαρη και το μυστικό που κρύβεται πίσω από την κακοποίησή της. Ένα μυστικό που αποκαλύφθηκε στην Μυρσίνη Δούκα και θα έχει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις μιας και η Ελένη θα αναπτύσσει μαζί του μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία θα αλλάξει τις ζωές και των δύο.

Ο Βόσκαρης μισεί θανάσιμα τη Λενιώ γιατί έχει δώσει όρκο να εκδικηθεί το φονιά του «αδελφού» του, που δεν είναι άλλος από τον Σέργιο Σεβαστό (ρόλο τον οποίο ερμήνευσε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου). Κολλητοί φίλοι από παιδιά, Σέργιος και Βόσκαρης ήταν σαν αδέλφια και ο σκληρός διευθυντής των φυλακών θέλει την εκδίκησή του από τη «φόνισσα» Ελένη Σταμίρη.

Ο πατέρας του Βόσκαρη ήταν πιστός επιστάτης στα κτήματα της οικογένειας Σεβαστού και έτσι εκείνος μαζί με τον Σέργιο ήταν σαν αδέλφια. Η φιλία τους έλαβε τέλος, όταν ο Βόσκαρης μπήκε στη Χωροφυλακή και έφυγε από το χωριό. Ο Βόσκαρης στην επίσκεψή του στη Μυρσίνη της ανακοινώνει ότι θα βασανίσει την Ελένη ένω φαίνεται να θυμάται και τον Κωνσταντή.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης είχε πει στο Πρωινό για τον ρόλο του: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να αγαπήσουμε τον Μάνο Βόσκαρη, στην πορεία, όμως, μπορεί. Τιμωρεί την Ελένη όταν δεν κάνει αυτά που της λέει. Κάτι θέλει να μάθει από αυτήν, κάτι θέλει να κερδίσει. Υπάρχει κάποιος στόχος. Έχει διαστροφή, θέλει να κάνει τα γούστα του στη φυλακή, αλλά με τη συγκεκριμένη έχει άλλο στόχο. Υπάρχει λόγος που ήρθε η Ελένη σε αυτή τη φυλακή. Είναι πολύ σοβαρό το μυστικό, έχει μια ανατροπή μεγάλη την οποία δεν μπορούμε να πούμε.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου

Ο Νικηφόρος ανατρέπει τα σχέδια του Δούκα και του Κωνσταντή και τους αναγκάζει να δεχτούν τις αποφάσεις του. Η Ελένη βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη της στη φυλακή του Βόσκαρη και συνειδητοποιεί ότι από ‘δω και πέρα η ζωή της θα είναι μια κόλαση στα χέρια του. Τα χρόνια περνάνε και οι τηλεθεατές μεταφέρονται στο 1965.

Τα παιδιά της Ασημίνας, της Ουρανίας και της Παγώνας μεγάλωσαν και πάνε μαζί στο σχολείο. Ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, έγινε αστυνόμος βοηθός του Προύσαλη, ενώ η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω. Ο Τόλλιας εκλέχτηκε πάλι κοινοτάρχης και η ζωή συνεχίζεται στο χωριό. Η Ασημίνα με το Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι και η συνεργασία με το συνεταιρισμό πάει καλά παρά τις ανησυχίες του Νικηφόρου που έχει υψηλές απαιτήσεις. Η σχέση τους με τη Μυρσίνη συνεχίζει να έχει εντάσεις με το μικρό Σέργιο να είναι το μήλον της έριδος ανάμεσά τους.

Ο Κωνσταντής με το Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους και παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη. Ο Μιλτιάδης έχει κάνει πρόοδο στο ψυχιατρείο και η Βιολέτα με τον Λάμπρο ανυπομονούν να τον πάρουν πίσω. Η Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, κρατώντας μακριά το Λάμπρο από όσα της συμβαίνουν. Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενη της, η Φωτεινή και η εργασία της στα χωράφια. Ο Δούκας παραμένει κρυμμένος στα βουνά μέχρι που μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολιτική ζωή της χώρας θα τον φέρει μπροστά στην προοπτική της αθώωσής του.

ethnos.gr