Αγριες Μέλισσες: Ο Δούκας στήνει παγίδα στη Μυρσίνη -Τι θα δούμε την Πέμπτη
3 years, 6 months ago
6

Ο Δούκας αποφασίζει να μην ακολουθήσει το σχέδιό του στη συνάντησή του με τη Μυρσίνη και όλα θα πάρουν απρόβλεπτη τροπή, στο επεισόδιο της Πέμπτης (15-10) στις «Άγριες Μέλισσες».

Από την άλλη, η Μυρσίνη, προκειμένου να τη βοηθήσει ο Κωνσταντής να τα ξαναβρεί με τον Δούκα, του εκμυστηρεύεται τον λόγο που ο πατέρας του είναι θυμωμένος μαζί της, παρουσιάζοντας, όμως, μια διαφορετική εκδοχή στα γεγονότα.

Μια μικρή νίκη για τον Νικηφόρο στο επεισόδιο της Πέμπτης (15-10) στις «Άγριες Μέλισσες»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να πείσει τους αγρότες να παρευρεθεί σε μια συνέλευσή τους με σκοπό να μπει κι εκείνος στον Συνεταιρισμό, αλλά ο Λάμπρος θα βάλει εμπόδια στα σχέδιά του.

Η Ασημίνα -παρά το χαστούκι της Μυρσίνης- συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του άντρα της και να τον υποστηρίζει, ενώ η κατάσταση του Μιλτιάδη δείχνει να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, στο επεισόδιο της Πέμπτης (15-10) στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Δρόσω βρίσκεται στον δρόμο στις «Άγριες Μέλισσες»
Η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποια ψέματα της Φανής και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στον δρόμο. Τότε θα βρει στο πρόσωπο του Τάκη τον σωτήρα της, στο επεισόδιο της Πέμπτης (15-10) στις «Άγριες Μέλισσες». Ή μήπως όχι;
www.iefimerida.gr