Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ερωτικό σκάνδαλο στο Διαφάνι – Το τρίτο πρόσωπο
3 years, 6 months ago
6

Νέο spoiler για τις “Άγριες Μέλισσες” αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Ένα “ερωτικό τετράγωνο” θα δημιουργηθεί στο Διαφάνι, 5 χρόνια μετά.

Ένα τρίτο πρόσωπο θα μπει ανάμεσα στον έρωτα της Λενιώς και του Λάμπρου στα επόμενα επεισόδια στις “Άγριες Μέλισσες”, ενώ θα δημιουργηθεί ένα “ερωτικό τετράγωνο” στο Διαφάνι, όπως αναφέρουν διάφορα πληροφορίες σχετικά με τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του ANT1.

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής “Ευτυχείτε”, ένα ερωτικό σκάνδαλο θα ταράξει το Διαφάνι, όταν θα έχουμε μεταφερθεί 5 χρόνια μετά στη σειρά.

Συγκεκριμένα, ένα τρίτο πρόσωπο θα μπει ανάμεσα στον Λάμπρο και την Ελένη, οι οποίοι παρόλο που έχουν χωριστεί λόγω της φυλακής, συνεχίζουν να αγαπιούνται και να τρέφουν αισθήματα. Το τρίτο πρόσωπο θα είναι η Σοφούλα Τόλλια, ο κόρη του πρώην κοινοτάρχη Τόλλια, η οποία θα έχει πια μεγαλώσει και θα ερωτευτεί τον δάσκαλό της.

Η Σοφούλα θα ερωτευτεί παράφορα τον Λάμπρο και θα τον διεκδικήσει πολύ έντονα, λέγοντάς του πως θέλει να τον παντρευτεί και προσπαθώντας να τον κάνει να ξεχάσει τη Λενιώ, με την οποία δεν μπορεί να είναι μαζί λόγω της παραμονής της στη φυλακή.

Τι θα γίνει, όμως, όταν η Ελένη βγει από τη φυλακή, αφού σύμφωνα με άλλο spoiler η ποινή της θα μειωθεί στα 5 χρόνια; Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως τη Σοφούλα θα ερωτευτεί ο Άγγελος, ο εγγονός του Νέστορα, και έτσι θα δημιουργηθεί ένα “ερωτικό τετράγωνο” στο Διαφάνι.

news247.gr