Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ελένη μένει έγκυος από το βιαστή της
3 years, 4 months ago
6

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV o’clock, η Ελένη μένει έγκυος από τη βιαστή της, δηλαδή των διευθυντή των φυλακών.

Μετά την καταδίκη της Ελένης και τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή όλων των κατοίκων του Διαφανίου, στα επόμενα επεισόδια της σειράς πρόκειται να δούμε τι συμβαίνει έξι χρόνια μετά. Η Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη στη φυλακή και πέφτει θύμα των αδίστακτων πράξεών του. Ωστόσο, η ίδια επιμένει να κρατάει μακριά το Λάμπρο απ’ όσα της συμβαίνουν.

Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενή της, Φωτεινή, με την οποία μοιράζεται τα πάντα και είναι η μοναδική που τη στηρίζει. Καθημερινά έχει συγκρούσεις με το Βόσκαρη, ενώ δεν θα αργήσει να έρθει σε ζωντανή αντιπαράθεση μαζί του με στόχο να προστατέψει μια νεαρή συγκρατούμενη από τις άρρωστες ορέξεις του. Έπειτα, από την επίθεση εναντίον του, η Ελένη οδηγείται ξανά στην απομόνωση περνώντας μια κόλαση στα χέρια του.

Εκεί, όμως πρόκειται να δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Διαφάνι. Βλέπει μια γυναικεία φιγούρα και είναι σίγουρη πως πρόκειται για τη Μυρσίνη. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει να πιστεύει πως η Μυρσίνη συνδέεται με κάποιο τρόπο με τον Βόσκαρη και αποφασίζει να πάει σπίτι του για να βρει κάποιο στοιχείο.

Εκεί την περιμένει μια έκπληξη! Ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να χαρεί πολύ τη νίκη του εναντίον της, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του. Ο ίδιος, σύντομα, ανακαλύπτει, μετά από μια αδιαθεσία της Ελένης, πως είναι έγκυος. Μια εγκυμοσύνη που κανείς δεν είχε υπολογίσει. Από εδώ και πέρα όλα αλλάζουν…

www.tlife.gr