Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Θα καταφέρει η Ελένη να κρατήσει το μωρό του βιαστή της;
3 years, 4 months ago
6

 O  Βόσκαρης της έχει κάνει τη ζωή μαρτύριο – Θα γλιτώσει από τις άρρωστες ορέξεις του;

Οι σεναριογράφοι της σειράς «Άγριες Μέλισσες» δίνουν ρεσιτάλ καθώς οι ιστορίες που διαδραματίζονται έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές ανατροπές. Αυτή την περίοδο το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τον εφιάλτη που ζει η Ελένη στα χέρια του διευθυντή των φυλακών, του Μάνου Βόσκαρη. Γίνεται έρμαιο των άρρωστων ορέξεών του και στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις, που θα είναι απόρροια των πράξεων του.

Σύμφωνα με το Mytv ο Βόσκαρης έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία της Ελένης, μαθαίνει πως έχει μείνει έγκυος μετά τον βιασμό της. Ο ίδιος πανικοβάλλεται, καθώς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το «πρόβλημα» της Ελένης, πριν προλάβει η ίδια να αντιδράσει. Εμπόδιο στα σχέδιά του θέλει να μπει ο Γκούμας, ο οποίος νιώθει ενοχές και αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη για όσα συμβαίνουν εν αγνοία της. Τι επόμενες ημέρες, ο Λάμπρος την επισκέπτεται, όμως τη βρίσκει σε κακά χάλια. Επιμένει να τη ρωτάει τι της συμβαίνει, αλλά η Ελένη συνεχίζει να μην του λέει την αλήθεια για να τον προφυλάξει.

Την ίδια μέρα η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Ελένη πως είναι έγκυος. Μάλιστα, η γυναίκα προσπαθεί να την πείσει να κρατήσει αυτό το μωρό, ως απόδειξη για τον εφιάλτη που ζει στα χέρια του Βόσκαρη. Μάλιστα, ο Γκούμας της προτείνει μια λύση προκειμένου να τα καταφέρει. Τότε, όμως, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα. Να κρατήσει το μωρό για να γλιτώσει από το μαρτύριό της ή να ακολουθήσει το σχέδιο του Βόσκαρη και να τερματίσει την εγκυμοσύνη;

Η ίδια καταφέρνει σε πρώτη φάση να αποφύγει την έκτρωση, αλλά ο Βόσκαρης δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα. Ο ίδιος με πολύ ύπουλο και βίαιο τρόπο, καταφέρνει να κάνει την Ελένη να χάσει το μωρό που περιμένει. Η ίδια, όταν συνειδητοποιεί πως το έμβρυο είναι νεκρό, είναι συντετριμμένη από την αποτρόπαια πράξη του και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο επιθεωρητής Καρέλης καταφτάνει στη φυλακή προκειμένου να την εξετάσει και η Ελένη σκέφτεται να του αποκαλύψει όσα έχει περάσει στα χέρια του Βόσκαρη. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να πάει σε άλλη φυλακή με τη βοήθεια της Φωτεινής.