Απολυμένος υγειονομικός ξεσπά: «Πεινάμε, δεν έχουμε να δώσουμε γάλα στα παιδιά μας επειδή δεν κάναμε Eμβόλιo»
1 year, 9 months ago
6

Αγανακτισμένος υγειονομικός στα Χανιά, ξέσπασε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Θάνου Πλεύρη, καθώς οι κυβερνώντες κατάφεραν να διαλύσουν το ΕΣΥ και τη δημόσια Υγεία, με εκδικητικές πρακτικές.

 

Συγκεκριμένα, στο γενικό νοσοκομείο Χανίων, οι αγανακτισμένοι υγειονομικοί υποδέχτηκαν τον υπουργό Υγείας με έντονες αποδοκιμασίες, συνθήματα και ύβρεις.

«Δέκα μήνες έχουμε να δουλέψουμε, δέκα μήνες είναι αυτοί. Έχουμε παιδιά, δεν έχουμε να δώσουμε γάλα στα παιδιά μας. Πεινάμε. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να σκοτώσουμε για να ζήσουμε; Να κλέψουμε; Τι πρέπει; Να βγει ένας μας μας πει» φώναζε ένας υγειονομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός εαυτού, καθώς έχει μείνει χωρίς δουλειά και εισόδημα.

 

Ο αγανακτισμένος υγειονομικός χαρακτήρισε “προδότες” τους κυβερνώντες

Παράλληλα, ο υγειονομικός αποκαλεί τους κυβερνώντες “προδότες”, διότι μετά τα χειροκροτήματα για τον αγώνα τους κατά την διάρκεια της πανδημίας, πέταξε στον δρόμο σχεδόν 10.000 υγειονομικούς που δεν εμβολιάστηκαν, όπως αναφέρουν τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι απελπισμένοι υγειονομικοί δεν συγκίνησαν τον υπουργό Υγείας, ο οποίος πέρασε με παγωμένο ύφος δίπλα από μια γυναίκα, η οποία καταγράφηκε σε βίντεο να είναι πεσμένη στο πάτωμα, μετά από σπρωξίματα που δέχτηκε από άνδρα της φρουράς του.

 

 

enimerotiko.gr