Έκανε τη Μύκονο να παραμιλάει: Μόλις κατάλαβαν ποια εivαι στη θάλασσα, όλα τα βλέμματα «καρφώθηκαν» πάνω της
1 year, 8 months ago
6

Μαρία Θωμά: Η Μύκονος είναι ο παράδεισος των παπαράτσι, αφού αστέρες τόσο της διεθνής, αλλά και της εγχώριας showbiz κάνουν τις διακοπές τους εκεί. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μία γνωστή ηθοποιό σε στιγμές χαλάρωσης στην θάλασσα.

 

Μαρία Θωμά: Στη Μύκονο για στιγμές χαλάρωσης

Η γνωστή ηθοποιός έσκασε μύτη στο νησί των Ανέμων για να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές κάτω από τον ήλιο των Κυκλάδων και βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Ο φακός εντόπισε την ηθοποιό και πρώην παίκτρια της Φάρμας στο Kuzina, στην παραλία του Ορνού και απαθανάτισε κάθε της κίνηση. Η Μαρία Θωμά εμφανίστηκε στην κοσμική πλαζ με μπικίνι και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό κορμί της.

Μαρία Θωμά

 

Μαρία Θωμά: Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η όμορφη πρωταγωνίστρια έχει σπουδάσει ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και υποκριτική στην σχολή της Μιμής Ντενίση. Έχει παίξει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές («Για πάντα παιδιά», Open Beyond, 2019, «Τατουάζ», Αlphatv, 2017-2018, «Δίδυμα Φεγγάρια», Ant1, 2016-2017, «Την Μάνα μου την Λένε Γιάννη», Netwix Ant1), έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε κινηματογραφικές ταινίες («Φαντασία», «Σκλάβοι στα Δεσμά τους»), σε διαφημίσεις και σε αρκετά video clip.

Εδώ και χρόνια είναι μέλος του μουσικού συγκροτήματος Xanazoo, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Είμαι μια Καμήλα που αποτελεί μια πιο σέξυ και πικάντικη διασκευή του κλασικού παιδικού τραγουδιού «Είναι μια Καμήλα»!

Ακολουθεί το βίντεο του mykonoslive.tv:

 

enimerotiko.gr