Γνωστή ηθοποιός αυτοκτονεί κατηγορώντας το εμβόλιο για σοβαρές βλάβες
10 months, 3 days ago
6

Ανατριχιαστική ανάρτηση

Μια Σλοβάκα ηθοποιός του Hollywood πέθανε αυτό τον μήνα μετά από υποβοηθούμενη αυτοκτονία στο Liestal της Ελβετίας και μετά από καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μετά από τον εμβολιασμό του COVID-19, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Η Katarina Pavelek, η οποία ήταν γνωστή για την δουλειά της στο Fox Sports Live καθώς και για τους ρόλους της στο The Mindy Project (2012), το Marry Me (2014) και το Κάποτε στο Hollywood είχε λάβει την ενισχυτική δόση για τον COVID πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλά αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα υγείας λίγο μετά την λήψη!

Αμέσως μετά την λήψη, η 41χρονη Pavelek διαγνώστηκε με μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα/σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (ME/CFS), μια σύνθετη ανίατη νευρολογική ασθένεια που επηρεάζει την καθημερινή ζωή.

«Κατά καιρούς, αυτή η κατάσταση μπορεί να περιορίζει τους ανθρώπους στο κρεβάτι τους. Το ME/CFS μπορεί να επιδεινωθεί εάν τα άτομα με αυτή την ασθένεια καταπονηθούν υπερβολικά. Το μοντέλο υποπτευόταν επίσης ότι είχε αναπνευστικό ALS, μια νευροεκφυλιστική διαταραχή που εξασθενεί τους μύες που εμπλέκονται στην αναπνοή και την κατάποση», ανέφερε το Evie Magazine .

Η Πάβελεκ έκανε μια ανησυχητική ανακοίνωση την 1η Ιουνίου στο Instagram: είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της επειδή δεν άντεχε άλλο να ζει με την ασθένειά της που προκλήθηκε χρονικά μετά από το εμβόλιο.

«Γεια σας παιδιά, τις τελευταίες 10 ημέρες αρρώστησα βαριά, μένω στο σπίτι, ανίκανη να κάνω πολλά. Το σώμα μου είναι πολύ αδύναμο για να καταπολεμήσω αυτήν την ασθένεια και δεν έχω άλλες δυνάμεις, οπότε αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου στον σύλλογο ‘Πήγασος’ στην Ελβετία. Διαγνώστηκα με μη θεραπεύσιμη χρόνια νευρολογική ασθένεια», έγραψε η Πάβελεκ.

«Η αναπνοή μου γίνεται όλο και πιο δύσκολη και επώδυνη και η λειτουργία των πνευμόνων μου μειώνεται», πρόσθεσε.

Η Pavelek δήλωσε ακόμα:

«Το αναμνηστικό εμβόλιο που έλαβα πριν από ένα χρόνο κατέστρεψε την υγεία μου, το σώμα μου και τη ζωή μου εντελώς. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τελειώσω τα βάσανά μου εκτός από την απόφαση που πήρα», κατέληξε.

Μέσα ενημέρωσης θεωρούν πως τα αίτια της αυτοκτονίας της δεν είναι ακόμα ευκρινή!

 

 

photo freepik

el.gr