Κρυφή Ατζέντα πίσω από τον πόλεμο της Ρωσίας!!! Απόσπασμα ΣΟΚ σε συνέδριο ΑΠΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,
10 months, 17 days ago
6

Υπερβόμβα και για αυτό που έρχεται από την Κίνα για να… αντικαταστήσει την ρωσική ενέργεια στην Ευρώπη

Σε συνέντευξή του στο Redacted, ο Ralph Schöllhammer, επίκουρος καθηγητής πολιτικών και οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Webster της Βιέννης, λέει ότι η τρέχουσα πολιτική στην ΕΕ του φαίνεται σαν οικονομική αυτοκτονία και πως κάτι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο στην Ρωσία, ενώ πετάει υπερβόμβα για τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας και την Κίνα.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων:

 

«Η Γερμανία εισήλθε σε τεχνητή ύφεση!

Εάν κοιτάξουμε αναλυτικά τα κατασκευαστικά δεδομένα παραγωγής, ιδιαίτερα στις βιομηχανίες έντασης ενέργειας, πρόκειται για μια ενεργειακή ύφεση

Δεν μπορείς να είσαι σε βιομηχανική χώρα παραγωγής, αν δεν έχεις ενέργεια.

Η Ρωσία που υποτίθεται ότι θα καταρρεύσει κάτω από  αυτές τις κυρώσεις, εξακολουθεί να πηγαίνει αρκετά καλά υπό αυτές τις συνθήκες, επειδή γνωρίζουν πώς λειτουργούν οι  αγορές εμπορευμάτων, ενώ οι δυτικοί πολιτικοί δεν γνωρίζουν. Το ίδιο ισχύει για τη βιομηχανία

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η αλυσίδα εφοδιασμού, όσον αφορά την αιολική, ηλιακή (ενέργεια) και των μπαταριών, είναι στο 87% υπό τον έλεγχο της Κίνας. Συνεπώς, εννοώ είναι καλό για τους Κινέζους, αλλά είναι πολύ κακό για εμάς. Έτσι πιστεύαμε  ότι η εξάρτηση από το Ρωσικό αέριο είναι  ένα πρόβλημα, αλλά περιμένετε την εξάρτηση από Κινέζικα φωτοβολταϊκά και Κινέζικες ανεμογεννήτριες».

Λαμβάνει χώρα μια οικονομικής αυτοκτονία! Κάποιος πρέπει να μιλήσει ανοιχτά για αυτό. Υπάρχει μια Ατζέντα πίσω από αυτό! Κάποιοι την θέλουν, κάποιοι  δεσμεύτηκαν σε αυτή κατά κάποιο τρόπο και, φυσικά τα μέσα ενημέρωσης σιωπούν απόλυτα»!

 

Και ο δημοσιογράφος συμπληρώνει:

 

«Είναι απίστευτο αυτό που σχεδιάζουν στην Ευρώπη! Είναι η ιδέα της αποανάπτυξης. Οπότε κυριολεκτικά διοργανώνουν ένα συνέδριο αυτή την στιγμή, για το πώς  να μην αναπτυχθούμε.

Εννοώ ότι κυριολεκτικά, είναι η απόλυτη παράνοια (σ.σ. Δεν είναι παράνοια αλλά σχέδιο, το οποίο γνωρίζει μόνο  όποιος έχει διαβάσει την τριλογία του Δημοσθένη Λιακόπουλου – ΕΔΩ)».

 

Δείτε στο τέλος του βίντεο απόσπασμα από ομιλίες του συνεδρίου από-ανάπτυξης!!!

 

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

el.gr