Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Κούγια και Κουσουλό – «Θα σε λιώσω…» – ΒΙΝΤΕΟ
1 year, 3 months ago
6

Σε εξέλιξη είναι  η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.

Στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης και πριν ανέβουν οι δικαστές στην έδρα, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες,  ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης,  έστρεψε τα βέλη του κατά δημοσιογράφου από την εφημερίδα του Πέτρου Κουσουλού, λέγοντας μεταξύ άλλων «αν ξαναγελάσεις θα σε λιώσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με ακραίους χαρακτηρισμούς για τον Πέτρο Κουσουλό, ενώ έλεγε: «Τι είμαι εγώ, Λύτρας να μου δίνετε υποθέσεις;»

Νωρίτερα, σήμερα νέες αναφορές στον Μάνο Δασκαλάκη έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας έξω από τα δικαστήρια, όπου συνεχίζεται σήμερα η δίκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος τον είχε αποκαλέσει χθες «κλαρινογαμπρό», κάτι που έχει δυσαρεστήσει την πλευρά του πατέρα των τριών παιδιών.

«Αυτό το μύθευμα που κατασκευάστηκε από εκπομπές ότι αυτός… ο μόσχος ο σιτευτός είναι δήθεν η αιτία που σκότωσε τα παιδιά της, αποδείχθηκε το αντίθετο ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος με την Πισπιρίγκου και την ήθελε πάρα πολύ. Ακόμα και όταν πέθανε η Τζωρτζίνα της έστελνε ερωτικά μηνύματα και ερωτικές προτάσεις και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα. Η γυναίκα του, τού έλεγε περίπου “σαν δεν ντρέπεσαι λίγο”» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Και πρόσθεσε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να σώσει τον εαυτό του. Χρησιμοποίησε το δράμα της πρώην γυναίκας του για να διασωθεί ο ίδιος γιατί κατάλαβε ότι μπορεί να μπλέξει ο ίδιος με τον ίδιο τρόπο. Εκείνο που αντιλαμβάνομαι γιατί μίλησα μαζί της είναι βέβαιη ότι θα αθωωθεί» Για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου σχολίασε ότι «γέλασε πικρά όταν άκουσε ότι εκείνος υποκρινόταν για τρία χρόνια».