Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ παντρεύουν το γιο τους, με διπλό γάμο -Ολες οι λεπτομέρειες .
3 years, 5 months ago
6

Αρραβωνιάστηκαν πριν μερικούς μήνες, ήρθαν μαζί με όλη την οικογένεια διακοπές στην Ελλάδα και το επόμενο καλοκαίρι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τον Μπρούκλιν Μπέκαμ και την Νίκολα Πελτζ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Δεν θα είναι όμως ο μόνος γάμος που θα κάνουν… Θα κάνουν έναν ακόμη γάμο στη Βρετανία.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι τα δύο αδέλφια του Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο 18χρονος Ρομέο και ο 15χρονος Κρουζ, ενώ το νυφικό της Νίκολα Πελτζ θα σχεδιάσει η περήφανη μητέρα Βικτόρια.

Σύμφωνα με τη Sun η 9χρονη Χάρπερ Μπέκαμ θα είναι η επικεφαλής παράνυμφος στο γάμο του αδελφού της Μπρούκλιν και της Νίκολα Πελτζ.

Οι δύο τελετές θα γίνουν η μία στη Φλόριντα, όπου ζει η οικογένεια της Πελτζ και η άλλη στο Cotswolds στο κτήμα των Μπέκαμ στη Βρετανία.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα είναι ο άνθρωπος πίσω από τις τελετές και αναμένεται να λάβει και το λόγο στη δεξίωση.

Μια πηγή είπε: «Ο Μπρούκλιν είναι απίστευτα κολλημένος με την οικογένειά του, τους γονείς του και τα αδέλφια του. Τα αδέλφια είναι οι καλύτεροι φίλοι. Αν και πολλοί πίστευαν ότι κουμπάρος θα ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μπήκε ποτέ τέτοιο θέμα».

Οσο για το νυφικό που θα σχεδιάσει η Βικτόρια Μπέκαμ… Ανθρωπος από το περιβάλλον που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις επιμένει ότι θα είναι ένα μίνιμαλ νυφικό, ενώ η υπερήφανη μητέρα Βικτόρια έχει σκεφτεί να σχεδιάσει ακόμη και κοστούμι για νυφικό της νύφης της.

Στο γάμο αναμένεται να προσκληθούν όλοι οι διάσημοι φίλοι της οικογένειας Μπέκαμ, από την Λιβ Τάιλερ και τις πρώην Spice Girls, έως τον ελτον Τζον, που είναι και νονός του Μπρούκλιν Μπέκαμ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Μπέκαμ αναμένεται να συμμετάσχουν στο κόστος του γάμου παρότι η παράδοση θέλει να τον πληρώνει το σόι της νύφης.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε: «Ενώ τα χρήματα μπορεί να μην είναι πρόβλημα, είναι όλοι ανένδοτοι ότι θα είναι ένας κλειστός γάμος, και μια πολύ οικία τελετή».
www.iefimerida.gr