Ο Ερντογάν ”απειλήθηκε” με ”αποστασία” από 40 βουλευτές
3 years, 6 months ago
6

Με την τουρκική οικονομία να καταρρέει, τη λίρα να βυθίζεται, χιλιάδες επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο και εκατομμύρια πολιτών να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ο Ερντογάν επιχειρούσε μέσω απειλών κατά της Ελλάδας να αποπροσανατολίσει το λαό του από τα πραγματικά προβλήματα και παράλληλα να τον συσπειρώσει.

Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική στην Τουρκία. αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα, πραγματικά έχουν τεράστιο ενδιαφέρον!

Οπως γράφει η Cumhurriyet επικαλούμενη πληροφορίες από πηγές του ακροδεξιού κομματος του Ντεβλέτ Μπαχτσελι -κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν – ο πρόεδρος της Βουλής Μπουλέντ Αριντς σε συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι εάν ο υπουργός Οικονομικών Αλμπαιράκ δεν παραιτηθεί λόγω της κακής κατάστασης της οικονομίας , περίπου 30-40 βουλευτές θα αποστατησουν σε κομματα της αντιπολίτευσης -ιδιαίτερα προς τα κομματα του πρώην πρωθυπουργου Νταβούτογλου κσι του πρώην υπουργού Αλί Μπαμπατσάν.  

Σε συνάντηση που ειχε ο υπουργος Εσωτερικών Σουλειμαν Σοιλού με τους βουλευτές αυτους ,επιβεβαίωσε την πρόθεσή τους και ενημέρωσε τον Ερντογάν . Μετά την εξέλιξη αυτη -σύμφωνα πάντα με την Cumhurriyet – ο Ερντογάν κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης και, κατά τη συνάντησή του με τον Αλμπαιράκ , εξέφρασε την άποψή του ότι ήταν σκόπιμο να παραιτηθεί.

https://youtu.be/DEiioax4BKg