Πάρις Χίλτον: Κακοποιήθηκα ψυχολογικά και σωματικά από το προσωπικό του σχολείου μου
3 years, 5 months ago
6

Πρωτοστάτησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σχολείο – Ισχυρίζεται ότι  το προσωπικό την χτυπούσε, την κρατούσε σε απομόνωση, την παρακολουθούσε όταν έκανε ντους και την ανάγκασε να πάρει άγνωστα χάπια

Τον περασμένο μήνα, η Πάρις Χίλτον κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ με τίτλο This is Paris, στο οποίο αποκάλυψε ένα «θλιβερό τραύμα» του παρελθόντος.

Η κληρονόμος της οικογένειας Χίλτον και σταρ τηλεοπτικών ριάλιτι ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ιδιωτικό οικοτροφείο Provo Canyon ως «ανήσυχη έφηβη» υπέστη ψυχική και σωματική κακοποίηση από το προσωπικό, το οποίο λέει ότι την χτυπούσε, την κρατούσε σε απομόνωση, την παρακολουθούσε όταν έκανε ντους και την ανάγκασε να πάρει άγνωστα χάπια.

Η 39χρονη ισχυρίζεται ότι η εμπειρία της ήταν τόσο τραυματική, που υπέφερε από εφιάλτες και αϋπνία για χρόνια. Την περασμένη Παρασκευή η Πάρις Χίλτον ένωσε τη φωνή της με εκατοντάδες άλλους επιζώντες – τόσο από το Provo Canyon όσο και από παρόμοια σχολεία – σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Γιούτα.

Η διαδήλωση διοργανώθηκε από το Breaking Code Silence, έναν οργανισμό που ζητά μεταρρύθμιση στην αποκαλούμενη «βιομηχανία της προβληματικής εφηβείας».

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι διαδηλωτές διακρίνονται να κάνουν σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας – για να υποδηλώσουν πώς τα σχολεία σιώπησαν τα θύματά τους – ενώ κρατούν πανό που αναγράφουν συνθήματα, όπως «Τα παιδιά πάνω από τα κέρδη», «Κλείστε το Provo» και φορούν to-shirt με τη λέξη «επιζών».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ