Πηγή Δεβετζή για κορονοϊό και J2US: «Αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα»
3 years, 4 months ago
6

Θετική βρέθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό η Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου «Just The 2 Of Us» του Νίκου Κοκλώνη στο Open TV.  Αμεσα όλοι οι συντελεστές του σόου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις κορονοϊού και όλα τα δείγματα βγήκαν αρνητικά. Οι πρόβες και τα γυρίσματα που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Οκτωβρίου, ακυρώθηκαν.

Διαβάστε ακόμα: J2US: Ο Βασάλος «αντικαταστάτης» της Δεβετζή και το ερωτικό τραγούδι με την Έφη Σαρρή

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την πορεία της υγείας της λέγοντας: «Είχα την πρώτη μέρα δέκατα. Ξεκίνησα από 37.2, έφτασα μέχρι 38, αλλά είχα κάνει γυμναστική και σκέφτηκα ότι υπερθερμάνθηκε το σώμα μου και είναι φυσιολογικό. Δύο μέρες πριν είχα πονοκέφαλο και κράτησε τέσσερις συνεχόμενες μέρες. Μίλησα με τον γιατρό μου και πήγα για το τεστ που βγήκε θετικό. Κατευθείαν ενημέρωσα, και είναι ατομική μας ευθύνη αυτό, ειδικά εμείς που είμαστε πρόσωπα αναγνωρίσιμα». Η Πηγή Δεβετζή συνέχισε λέγοντας αυτή τη στιγμή έχει χάσει τη γεύση της και έχει λίγο βήχα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι έκανε και δεύτερο τεστ, σε επικοινωνία με τον Νίκο Κοκλώνη, το οποίο βρέθηκε επίσης.Η Πηγή Δεβετζή είπε ότι δεν θα συμμετέχει στην πρεμιέρα του σόου J2US, αλλά πιθανώς επιστρέψει μετά από δύο ενδομάδες. Σε ανάρτησή της στο Instagram η Δεβετζή για τον κορονοϊό έγραψε: «Όλοι μας πρέπει να έχουμε ατομική και συλλογική ευθύνη για να βγουμε υγιείς και ζωντανοί από όλη αυτή την μάστιγα που θερίζει τον πλανήτη μας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για την συμπαράσταση τις ευχές σας, τα μηνύματα σας και τα τηλέφωνα σας, είμαι ευγνώμων που τουλάχιστον θα περάσω αυτή την κατάσταση ελαφριά χωρίς να βρίσκομαι μέσα σε κάποιο νοσοκομείο όπως είναι κάποιοι συνάνθρωποί μας. Εύχομαι σε όλους αυτούς που έχουν χτυπηθεί μαζί με εμένα από τον COVID-19 να βγούμε νικητές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Πηγή Δεβετζή:

«H Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου Just The 2 Of Us, με αίσθημα ευθύνης μας ενημέρωσε σήμερα πως βρέθηκε θετική στη νόσο COVID-19. Η Ολυμπιονίκης μέχρι σήμερα είναι ασυμπτωματική.

Όλοι οι συντελεστές του σόου υποβάλλονται ήδη σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Εφόσον το επαναληπτικό τεστ της επόμενης εβδομάδας βγει αρνητικό για όλους, οι συντελεστές θα επιστρέψουν στις πρόβες. Τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου ακυρώνονται.

www.ethnos.gr