Σοκ από τη δράση δύο παιδόφιλων – Θύματα παιδιά 6, 9 και 12 ετών
2 months, 21 days ago
6

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από τη δράση των δύο ανδρών που συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και κατηγορούνται για γενετήσια εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, δράστης στην πρώτη περίπτωση είναι ένας 54χρονος από τις Φιλιππίνες και θύμα ένα κοριτσάκι το οποίο τραβούσε τα πάνδεινα στα χέρια του από την ηλικία των έξι ετών!

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος, εκμεταλλευόμενος τη σχέση που διατηρούσε με τη μητέρα της μικρής, όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι, φέρεται να προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού από τότε που αυτό ήταν έξι ετών.

Η τελευταία φόρα ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν ο συλληφθείς επιχείρησε να έλθει σε συνουσία μαζί της, πράξη που δεν ολοκληρώθηκε, διότι η ανήλικη αντέδρασε και διέφυγε τρέχοντας.

Στη δεύτερη περίπτωση δράστης είναι ένας Έλληνας 55 ετών και θύματα οι δύο ανήλικες κόρες του με τη δράση του να προκαλεί σοκ.

Ειδικότερα, ο 55χρονος κατηγορείται ότι από το έτος 2014 ως και το έτος 2019, δηλαδή από τότε που οι κόρες του ήταν 9 και 12 ετών, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας τους από το σπίτι, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους.

Η δικογραφία της διενεργηθείσας προκαταρκτικής εξέτασης υπεβλήθη τον Απρίλιο του 2023 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.