Στηβ Μιλάτος: Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμό ο πρώην παίκτης reality
1 year, 4 months ago
6

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την κατηγορία του βιασμού παραπέμπεται με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου ο 30χρονος πρώην παίχτης ριάλιτι Στέφανος (Στήβ) Μιλάτος.

Το δικαστικό συμβούλιο, σύμφωνα με τη dimokratiki, δεν υιοθέτησε την εισήγηση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για την απαλλαγή του και παρέπεμψε σε δίκη τον 30χρονο άνδρα, μοντέλο, γνωστό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Big Brother, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία μιας Αγγλίδας για βιασμό, την οποία γνώρισε ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λίνδο.

Ο ίδιος αρνείται το γεγονός και ισχυρίζεται πως όλα συνέβησαν με την πλήρη συναίνεση της κοπέλας.

Ο δικηγόρος του, Στέλιος Αλεξανδρής, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου υποστήριξε πως αυτή ήταν μία εξέλιξη που δεν περίμεναν.

«Δεν φοβόμαστε τη δίκη σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν μπορείς να ποδοπατείς όχι μόνο το τεκμήριο της αθωότητας αλλά και την ίδια την ιατροδικαστική εξέταση, λέγοντας ότι η κοπέλα “πάγωσε”, γι’ αυτό δέχθηκε τα όσα δέχθηκε. Όλα αυτά δεν συνάδουν με τον σύγχρονο νομικό τρόπο σκέψης» ανέφερε.

«Υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τα οποία θα παλέψουμε» τόνισε.