Θριαμβευτική η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Ν.Τραμπ μετά τον κορωνοϊό: «Θέλω να σας φιλήσω όλους – Έχω ανοσία»
3 years, 4 months ago
6

https://youtu.be/4swzg3NV9tIhttps://youtu.be/4swzg3NV9tIΟ Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την ασθένεια του με κορωνοϊό μιλώντας σε οπαδούς του στη Φλόριντα χαρακτήρισε τον κορωνοϊό «γιορτή αγάπης», ανακοίνωσε ότι «έχω ανοσία» και ενθουσιασμένος είπε «θέλω να σας φιλήσω όλους».

«Να σας πω κάτι: Το ξεπέρασα και λένε ότι έχω πλέον ανοσία. Νιώθω δυνατός που θα κατέβω κάτω σε εσάς, θα περπατήσω ανάμεσά σας, θα σας φιλήσω όλους. Θα φιλήσω όλους τους όμορφους και τις όμορφες, όλους, θα σας δώσω ένα σβουριχτό φιλί» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Υποσχέθηκε να δώσει σε μαζικές ποσότητες στους Αμερικανούς την θεραπεία που ο ίδιος έλαβε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του λόγω κορωνοϊού.

«Θα πάρουμε ότι στο καλό μου έδωσαν και θα το δώσουμε στα νοσοκομεία και όλοι θα το πάρουν αυτό το πράγμα» είπε ο Τραμπ.

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση μετά τον κορωνοϊό κρίνεται απόλυτα επιτυχής καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε υγιέστατος και ότι αντιμετώπισε τον ιό βγαίνοντας νικητής.

Αντίθετα ο «υπό συνεχή προστασία» Τζο Μπάιντεν, που «προσέχει» τον εαυτό του καθημερινά για να μην κολλήσει τον ιό δεν δείχνει και τόσο ακμαίος.

www.pronews.gr