Υπόθεση Έπσταϊν-Σοκαριστική μαρτυρία για την Γκισλέιν Μάξγουελ: Με φίμωσε, με έδεσε και με βίασε
3 years, 6 months ago
6

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε μία πρώην φοιτήτρια από τη Νέα Υόρκη η οποία ισχυρίστηκε ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ, που κατηγορείται ως η προαγωγός γυναικών και ανήλικων κοριτσιών στον Τζέφρι Έπσταϊν ήταν εκείνη που τη φίμωσε, την έδεσε κα ιτη βίασε προτού ο Τζέφρι Έπσταϊν συμμετέχει στην κακοποίησή της.

Η γυναίκα που φέρει το ψευδώνυμο Σαμάνδα, 48 ετών σήμερα, είπε ότι ήταν 21 ετών, φοιτήτρια στη Σχολή Σχεδίου Πάρσονς στο Μανχάταν, όταν “στρατολογήθηκε” από άλλη φοιτήτρια να επισκεφθεί τον Έπσταϊν στην έπαυλή του και να του κάνει μασάζ με αμοιβή. Η Σαμάνθα σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και υποστηρίζει ότι η Μάξγουελ ήταν ο “εγκέφαλος” πίσω από το κύκλωμα διακίνησης γυναικών.

Σε συνέντευξή της στη Sun είπε: “Την τελευταία φορά που τους είδα, η Μάξγουελ με κράτησε, μου έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη, με φίμωσε με μία μπάλα και μετά με βίασε με ένα σεξουαλικό βοήθημα. Αμέσως μετά κάλεσε τον Έπσταϊν και αυτός συμμετείχε. Τρομοκρατήθηκα. Δεν μπορούσα να κάνω οτιδήποτε να τους σταματήσω” περιγράφει το τραυματικό αυτό περιστατικό που λέει ότι της “έκλεψε” τη ζωή της, την άφησε τραυματισμένη, κατέστρεψε τις σπουδές της και τις φιλοδοξίες για καριέρα. “Πιστεύω ότι αυτή ήταν το τέρας, ήταν αυτή πίσω απ’ όλα”. Κάποια στιγμή είχε συναντήσει τον Έπσταϊν και του έκανε μασάζ και τον περιέγραψε ως ευχάριστο. “Μου μιλούσε για τη σχολή μου και το σχέδιο. Και μετά με ρώτησε αν θα ήθελα να κάνω λίγη δουλειά στο σπίτι του. Και μετά γύρισε και δεν με προσέγγιζε με σεξουαλικό τρόπο αλλά προς το τέλος άρχισε να αγγίζει τον εαυτό του και να αυτοϊκανοποιείται”.

Του έκανε άλλες τρεις με τέσσερις φορές μασάζ προς το τέλος του 1993 – αρχές 1994 και κάθε φορά αυνανιζόταν και εκείνη έπαιρνε περίπου 300-400 δολάρια.

Γύρω στην τέταρτη ή στην πέμπτη επίσκεψη η Σαμάνθα συνάντησε τη Μάξγουελ για πρώτη φορά και τότε βγήκε μαζί της για να προσεγγίσει νεαρά κορίτσια. “Είχε αυτήν την προφορά και μου είπε ότι εγώ είμαι αρκετά μεγάλη και πως προτιμούσε τις ξανθιές ενώ εγώ είχα σκούρα μαλλιά”. Μαζί πήγαν σε ένα κοντινό γυμνάσιο και η Μάξγουελ προσέγγισε κορίτσια στον δρόμο και τα ρώτησε αν ενδιαφέρονται για το μόντελινγκ.

“Και μετά είπε κάτι όπως “έχω έναν πολύ πλούσιο άνδρα για τον οποίο εργάζομαι, ο οποίος έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο της μόδας και μπορεί να βοηθήσει την καριέρα σου” και έπαιρνε τηλεφωνικούς αριθμούς αμέσως. Αισθάνθηκα πολύ άβολα” σημειώνει η Σαμάνθα. Η Σαμάνθα είπε ότι βρήκε μία φοιτήτρια στη σχολή της που συμφώνησε να κάνει μασάζ και τη συμβούλευσε να πει ψέματα για την ηλικία της.

“Ήταν 19 αλλά της είπα να πει ότι είναι 16. Πήγε να τους συναντήσει αλλά δεν της μίλησα μετά οπότε δεν ξέρω πώς πήγε. Λίγο μετά έλαβα μία κλήση να πάω στον Έπσταϊν και η Μάξγουελ με πήρε στο δωμάτιο μασάζ και άρχισε να ουρλιάζει “μικρή βρώμα, ψεύτρα βρώμα”. Ήταν έξαλλη μαζί μου επειδή είχα πει στο άλλο κορίτσι να πει ψέματα για την ηλικία της. Αμέσως μετά με φίμωσε με την μπάλα, μου έδεσε τα χέρια και με βίαζε με ένα σεξουαλικό βοήθημα . Με είχε γδύσει, όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Είχα απομείνει άναυδη” είπε προτού έρθει και ο Έπσταϊν να συμμετέχει στον βιασμό της. Η Σαμάνθα είπε ότι η Μάξγουελ της έδωσε 300 δολάρια και την απείλησε ότι αν πάει στην αστυνομία “‘δεν θα μείνεις ζωντανή να φθάσεις στο δικαστήριο’ ή κάτι σαν αυτό” ανακαλεί η Σαμάνθα, η οποία έμαθε ότι το κορίτσι που είχε στείλει για μασάζ είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια της επίσκεψης και η ίδια είχε γεμίσει ενοχές.

Τελικά η Σαμάνθα έφυγε από τη Νέα Υόρκη και μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου εργάστηκε ως ιερόδουλη. “Μου άλλαξε εντελώς τη ζωή. Είχα μέλλον και μετά πήγα στο Λος Άντζελες και μπήκα στη βιομηχανία του σεξ. Σεν παντρεύτηκα ποτέ, μου επηρέασε τα πάντα. Είναι απίστευτα τραυματικό όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει και δεν είσαι το ίδιο άτομο μετά. Και είναι και όλη η ντροπή. Το κρύβω από όλους”. Η Σαμάνθα λέει ότι μόνο τώρα που η Γκισλέιν είναι στη φυλακή αισθάνεται ασφαλής και τώρα θέλει να την οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. “Θέλω να τιμωρηθεί. Δεν θέλω να πεθάνει. Πιστεύω πως ο Έπσταϊν έφυγε πολύ εύκολα αυτοκτονώντας”.

Πηγή: Sun

www.enikos.gr