H SENATUS στο τετραήμερο εκδηλώσεων «Εν πλω 2018»
5 years, 9 months ago
6

 Με δεδομένη την αγάπη όλων μας για τη θάλασσα το «Εν πλω» είναι για εμάς μια γιορτή…. η γιορτή της θάλασσας .

Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 ήταν ένα 4ημερο που παρουσιάστηκε στους Ηρακλειώτες αλλά και στους επισκέπτες του τόπου μας, σειρά θαλασσινών εκδηλώσεων για την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα αλλά και την αναψυχή.

Στην πλατεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου έγιναν βόλτες των επισκεπτών με φουσκωτά σκάφη, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, έκθεση σκαφών και συναφών προϊόντων και άλλες δράσεις που έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για την πρόληψη και την ασφάλεια στη θάλασσα. Πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις αγωνιστικών σκαφών και jet που είναι ασφαλισμένα στη SENATUS, καθώς και πολλές ακόμα δραστηριότητες και όλα αυτά εντελώς δωρεάν για όλους τους επισκέπτες!

Η SENATUS συμμετείχε εκτός των άλλων και με κεντρικό περίπτερο στην έκθεση «Εν πλω 2018» που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών. Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Κρήτης ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το τετραήμερο εκδηλώσεων, έλαβε χώρα, στην προβλήτα μικρού Κούλε, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου απόλαυσε τη διοργάνωση αυτή.