Κορωνοιός,Οικονομία,Ελληνοτουρκικά.Η Πολιτική και Κοινωνική Αστρολογία προβλέπει…
3 years, 5 months ago
6

 

Δεν είναι ο στόχος μιας πρόγνωσης να τρομοκρατήσει αλλά να ενημερώσει ! Και πάντα με αυτό τον γνώμονα λειτουργώ.

Η αστρολογία έχει σίγουρα φανατικούς εχθρούς και φανατικούς φίλους ! Το περίεργο είναι πως και οι δυο πλευρές θα διαβάσουν ,θα ακούσουν ,θα ασχοληθούν με ένα τρόπο έστω και φευγαλέο οι ‘’αρνητές’’ ,ένα αστρολογικό κείμενο ειδικά όσο αφορά επίκαιρες προβλέψεις! Το σημαντικό είναι για μένα να δίνω προγνώσεις που μπορούν να βρουν εφαρμογή στην ζωή μας.

 

Η ανθρωπότητα αλλάζει …άλλαξε…! Το 2020 μας προετοιμάζει για ένα άλλο τρόπο ζωής, μια άλλη μορφή κοινωνίας και πιστέψτε με δεν υπάρχει τίποτα το συνωμοσιολογικό γύρω από αυτό! Η εποχή του Υδροχόου έχει έρθει πριν πολλά χρόνια αφήνοντας πίσω την εποχή των Ιχθύων και έτσι η πνευματικότητα και ο ανθρωπισμός της θα αφήσουν την σκυτάλη στην ομαδικότητα και την τεχνολογία τα επιτεύγματα της οποίας μάλλον θα τα έχουμε χαρακτηρίσει πολλές φορές σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας αστειευόμενοι ως ‘’αμερικανιές’’! Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσουμε μια άλλη φορά.

 

Έχω ήδη πει για όσους δεν παρακολουθείτε τα βίντεο στο κανάλι μου στο Υou Tube ότι ο κορονοϊός θα επέστρεφε από τον Οκτώβριο, όπως έκανε, και θα είναι πολύ πιο άγριος και μολυσματικός τον Νοέμβριο. Ο Δίας (επέκταση) και ο Πλούτωνας (μεταξύ άλλων, ο ιός), έχοντας ξεκουραστεί σε οπισθοδρόμηση για μήνες, είναι τώρα ισχυρότεροι από ποτέ και κινούνται άμεσα. Ο Δίας και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν στις 12 Νοεμβρίου, την ημέρα που ο ιός θα κορυφωθεί σε αριθμό θυμάτων που έχουν μολυνθεί και σχεδόν όλο τον Δεκέμβριο ….σταδιακή μείωση θα μειωθεί στα μέσα ή στα τέλη Δεκεμβρίου. Νομίζω ότι μπορεί να ακούσουμε νέα για μια σημαντική ανακάλυψη κοντά στην ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά μια ακόμη μεγαλύτερη πιθανότητα για καλές ειδήσεις στις 12 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ένα εμβόλιο – που θα χρειαστούν μήνες για την παραγωγή και διανομή, αλλά και κάποια είδη θεραπείας (φαρμάκων) θα ανακοινωθούν και θα εγκριθούν για παραγωγή στην Αμερική ή σε άλλο έθνος’… Πότε θα φτάσει σε μας το εμβόλιο?….Προς το τέλος της Άνοιξης!!…Η πραγματική ανάσα για εμάς …από το Φθινόπωρο …εκεί στο Οκτώβρη

 

Ο Πλούτωνας και ο Δίας συναντώνται κάθε 13 χρόνια. Η συνεργασία τους φέρνει ευημερία – αλλά είναι προσωρινή Αφού χωρίσουν, δεν θα συναντηθούν ξανά μέχρι τον Φεβρουάριο του 2033.

 

Πιστεύω ότι οι κυβερνήσεις θα δίνουν και πιθανότατα να συνεχίσουν αναγκαστικά να δίνουν πακέτα τόνωσης αλλά πολύ δύσκολα μετά τον Νοέμβριο, κάπου εκεί θα τελειώσουν. Ο Δίας και ο Πλούτωνας, όταν μαζί, σκέφτονται μεγαλόπνοα σχέδια, και δεν έχουμε δει ποτέ πακέτα τόνωσης τόσο μεγάλα όσο αυτά που είδαμε το 2020 (σε πολλές χώρες!!) αλλά ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ σχολίασε, ‘’θα πρέπει να επιστρέψουμε όλα αυτά τα χρήματα τα επόμενα χρόνια.’’….

 

 

Έρχονται δύσκολες στιγμές και για την υγεία και για τα οικονομικά…. Δύσκολες γιορτές….. Έχουμε δρόμο μπροστά μας γιατί μη ξεχνάμε ότι παράδειγμα η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει εχθρικές εκλείψεις και δυσάρεστες όψεις μέσα στο 2021 . Αν αναρωτιέστε για τα Ελληνοτουρκικά τότε θα σας έλεγα ότι ένας πόλεμος με την ουσιαστική έννοια του πολέμου δεν πρόκειται να γίνει τώρα. Όμως το 2021 κρύβει πολλά προβλήματα σε αυτό τον τομέα ειδικά αν υπάρξουν συνομιλίες μιας και κάτι τέτοιο θα σήμαινε ακόμα και εδαφική απώλεια για εμάς! Ένα θερμό επεισόδιο δεν μπορεί να αποκλειστεί φυσικά με έναν ενεργό Ουρανό να τετραγωνίζει τρεις φορές μέσα στο 2021 ,τον Φεβρουάριο ,τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο. Θα υπάρξει πολεμικό κλίμα γενικευμένο το Φθινόπωρο του 2021 αλλά θεωρώ το 2022 πιο έντονο σε αυτό τον τομέα.

Το γράφω από το 2019…. το 2020 έτος

σταυροδρόμι …για να αλλάξει ο κόσμος όπως τον ξέραμε ….. μέχρι το 2023 …..οι αλλαγές γρήγορες …καταιγιστικές..και εκεί πια πραγματικά αρχίζει η πολυπόθητη βελτίωση!

 

Αθηναΐς Πέτρου- Ερευνήτρια Αστρολόγος

https://athinaisastrology.com/