Ο απόλυτος Οδηγός για να Βάλεις Χρώμα στην Καθημερινότητα σου!
5 years, 9 months ago
6

Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στο Σπίτι σου που θα ανανεώσει και θα “ζωντανέψει” το χώρο σου; Μία από τις καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές για να το καταφέρεις είναι φυσικά το βάψιμο των τοίχων. Λίγο χρώμα είναι αρκετό για να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο “βαρετό” δωμάτιο! Μία τέτοια αλλαγή, όμως, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Αν δεν έχεις κατασταλάξει ακόμη σε μία επιλογή, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε ιδέες και έμπνευση για να φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου.

  • Τι χρώμα να βάψω το σαλόνι μου;
  • Πώς θα δημιουργήσω χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο μου;
  • Πώς θα διαλέξω τα κατάλληλα χρώματα για τη διάθεση μου και ποια λάθη πρέπει να αποφύγω;
  • Πόσες τεχνοτροπίες τοίχου υπάρχουν & ποιες ταιριάζουν στο χώρο μου;

To Douleutaras.gr σε συνεργασία με τους αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας του σου δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το βάψιμο των τοίχων του σπιτιού σου. Ανακάλυψε διαχρονικές, φρέσκες αλλά και τολμηρές αποχρώσεις που θα χαρίσουν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητα σου. Αν αναρωτιέσαι πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να αφιερώσεις χρόνο στο βάψιμο του, η απάντηση είναι τώρα!

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι ιδανικές εποχές για να πραγματοποιήσουμε αλλαγές στο σπίτι μας και ειδικά για να προγραμματίσουμε το βάψιμο των τοίχων. Η διάθεση μας είναι ανεβασμένη, έχουμε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο και φυσικά γινόμαστε πιο δημιουργικοί. Βέβαια βοηθάει και ο καιρός μιας και οι θερινοί μήνες ενδείκνυνται για αλλαγές τέτοιου είδους. Παραδείγματος χάριν, αν η μπογιά σου μυρίζει, μπορείς να ανοίξεις τα παράθυρα ή ακόμα καλύτερα να βάψεις το σπίτι σου και να φύγεις για διακοπές! Αν αναζητάς εναλλακτικές προτάσεις που θα σε χαλαρώνουν ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα, έχουμε πολλές εναλλακτικές επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν.

Χρώματα, κορυφαίοι συνδυασμοί, τάσεις, ιδέες & τεχνοτροπίες σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις στον Οδηγό του Douleutaras.gr “Βάψιμο Σπιτιού: Ο απόλυτος Οδηγός για να βάλεις χρώμα στην καθημερινότητα σου!