Ο Γενικός Διευθυντής του Novotel Athens, μέλους των AccorHotels και AccorInvest, στο Energy Observer
5 years, 11 months ago
6

Αθήνα, 21/06/2018 – Το Energy Observer, το πρωτοποριακό ερευνητικό σκάφος για τη μελέτη των εφαρμογών της καθαρής ενέργειας που υλοποιείται με την υποστήριξη των AccorInvest και AccorHotels, επισκέφθηκε χθες ο Γενικός Διευθυντής του Novotel Athens και μέλους του Ομίλου Accor κ. Ευριπίδης Τζήκας σε ειδική ξενάγηση που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του πρώτου σκάφους υδρογόνου. Στην ξενάγηση συμμετείχαν στελέχη και συνεργάτες της εταιρίας.

Ο Γενικός Διευθυντής του Novotel Athens ξεναγήθηκε στους χώρους του ερευνητικού σκάφους και συζήτησε με τα μέλη της αποστολής για τη μέχρι στιγμής πορεία και τις εντυπώσεις τους από το ταξίδι τους στα ελληνικά ύδατα. «Ο Όμιλός μας είναι κάτι περισσότερο από υποστηρικτής του αυτού του ερευνητικού προγράμματος. Είναι εξερευνητής σε αυτήν την Οδύσσεια στο μέλλον» ανέφερε ο κ. Τζήκας. «Χάρη στην προνομιακή πρόσβαση σε νέες μορφές τεχνολογίας, ο Όμιλος AccorHotels μπορεί να τις μελετήσει, να τις δοκιμάσει και να τις εφαρμόσει στις ξενοδοχειακές μονάδες του, μειώνοντας το οικολογικό αποτύπωμα σε όλα τα στάδια της λειτουργίας τους, ακόμα και στο στάδιο σχεδιασμού και κατασκευής τους. Είμαστε περήφανοι γιατί η συμμετοχή στο Energy Observer, φέρνει τον Όμιλό μας πιο κοντά στο στόχο τού να καθιερωθεί ως πρωτοπόρος και στην ενεργειακή μετάβαση».

Ο Όμιλος AccorHotels αποδεικνύει τη δέσμευσή του στην αειφόρο ανάπτυξη για πολλά χρόνια με πρωτοβουλίες όπως το Planet 21, ένα πρόγραμμα αειφορίας που καταδεικνύει τους φιλόδοξους στόχους του για το 2020. Το πρόγραμμα βασίζεται σε τέσσερις στρατηγικές προτεραιότητες: συνεργασία με τους εργαζόμενους, ενεργό συμμετοχή των πελατών του, καινοτομία με τους συνεργάτες του και συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες, κα Ελένη Ξιαρχογιαννοπούλου, Novotel Athens: τηλ 210 8200705

Σχετικά με το Novotel Αθηνών

Στο Novotel Athenes ο καθένας είναι ελεύθερος να ζήσει όπως ονειρεύεται. Μείνετε στην Αθήνα κοντά στο αρχαίο πολιτιστικό επίκεντρο. Μείνετε κοντά σε χώρους τέχνης, διασκέδασης και φαγητού στην Πλάκα, το Μοναστηράκι και την περιοχή του Κεραμικού – ενώ βρίσκεστε μόλις λίγα λεπτά από την πλατεία Ομονοίας και το σταθμό του Μετρό (Σταθμός Λαρίσης). Χαλαρώστε στο άνετο δωμάτιό σας, στο μπαρ ή στο εστιατόριο. Βουτήξτε στην άνεση του μοναδικού κρεβατιού μας Live N Dream ή συνδεθείτε με τον κόσμο στο φιλόξενο λόμπι μας. Από το γυμναστήριο στην πισίνα, από τις αίθουσες συνεδριάσεων στο σαλόνι οικογενειακού παιχνιδιού, το έμπειρο προσωπικό μας το όποιο είναι γνωστό για την προσοχή του στη λεπτομέρεια, είναι πάντα στη διάθεσή σας με απλότητα και κομψότητα. Επίσης, το Novotel δεσμεύεται και στο πλαίσιο του προγράμματος βιώσιμης ανάπτυξης του ομίλου Accor, το PLANET 21!

Το Novotel ανά τον κόσμο σας περιμένει στα πάνω από 400 ξενοδοχεία και θέρετρά του σε 61 χώρες στην καρδιά των μεγαλύτερων διεθνών πόλεων, σε περιοχές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος καθώς και σε τουριστικούς προορισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες για τα ξενοδοχεία Νοvotel : novotel.com ή accorhotels.com