Σχέση εξ αποστάσεως; Να πως θα τη διατηρήσετε σύμφωνα με τους ειδικούς!
5 years, 10 months ago
6

Στην εποχή που ζούμε, όπου η τεχνολογία έχει διευκολύνει απίστευτα τη δυνατότητα της άμεσης γραπτής και τηλεφωνικής επικοινωνίας ανα τον πλανήτη, θα φανταζόταν κανείς πως σίγουρα οι σχέσεις εξ αποστάσεως θα είχαν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης, συγκριτικά με τις προηγούμενες γενιές.

 

Οι μέρες όπου οι ερωτευμένοι επικοινωνούσαν με αργοπορημένα γράμματα και ιδιαίτερα ακριβά τηλεφωνήματα, ανήκουν στο παρελθόν, και τη θέση τους έχουν πάρει τα άμεσα μηνύματα και οι βιντεοκλήσεις. Παρ΄όλα αυτά, ακομή και σήμερα αν ρωτήσεις τον οποιονδήποτε βρίσκεται σε μια τέτοια σχέση, θα σου απαντήσει πως η τεχνολογία δε μπορεί να καλύψει όλα τα κενά. Η έλλειψη της φυσικής σωματικής εγγύτητας εξακολουθεί όπως φαίνεται να κάνει πολλές σχέσεις μεγάλων αποστάσεων δύσκολες στο χειρισμό, όσο και άλλοτε.

 

Σε περίπτωση που ανήκετε κι εσείς σε ενα τέτοιο είδος σχέσης, πιθανόν να επωφεληθείτε από τα tips που ακολουθούν, και τα οποία προήλθαν ύστερα από έρευνες πάνω στα χαρακτηστικά συγκεκριμένων εξ αποστάσεων σχέσεων, που τους επέτρεψαν να επιβιώσουν στο χρόνο.

 

  1. Κανονίστε καλά τα χρονοδιαγράμματα σας και δώστε τους προτεραιότητα.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κοινούς στόχους και ότι κινείστε προς την ίδια κατεύθυνση.
  3. Μη στηρίζεστε αποκλειστικά στην τεχνολογία.
  4. Επιδιώξτε ποιοτική επικοινωνία.
  5. Μοιραστείτε στιγμιότυπα απο την καθημερινότητα σας.
  6. Επικεντρωθείτε στα θετικά της κατάστασης σας και στα πλεονεκτήματα που αυτή ενέχει
  7. Δείξτε εμπιστοσύνη στον τρόπο ζωής του συντρόφου σας και αποδεχτείτε ότι δε μπορείτε να ξέρετε ανα πάσα στιγμή το πρόγραμμα του
  8. Κάντε εκπλήξη στον σύντροφο σας με μια αναπάντεχη επίσκεψη.

 

Συμπερασματικά, αυτό που μετράει περισσότερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η αμοιβαία θέληση. Σε συνδυασμό δε με τις παραπάνω τακτικές, μια σχέση εξ αποστασεως μπορεί να αποδειχθεί εξ ίσου λειτουργική με μια κοντινή.