ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ
3 years, 11 months ago
6

Χαμός στην ιταλική Βουλή από τη βουλευτή Sara Cunial εναντίον της ΝΤΠ, του Bill Gates και των μαζικών εμβολιασμών.

Σε ολόκληρο το κόσμο οι πολίτες ξεσηκώνονται εναντίον των περιοριστικών μέτρων που περιόρισαν τις ελευθερίες του και κατέστρεψαν τις οικονομίες των κρατών τους και τις επιχειρήσεις τους.

Ξεσηκώνονται εναντίον των ανθρώπων, όπως ο Bill Gates, αλλά και οργανισμών, Π.Ο.Υ., και πολιτικών που ψηφίζουν νόμους με σκοπό να οδηγήσουν σε μαζικό εμβολιασμό την ανθρωπότητα εκτελώντας σχέδια κάποιων ανθρώπων που επιδιώκουν μια παγκόσμια δικτατορία.

Σε πολλά κοινοβούλια αρχίζουν βουλευτές να αναφέρουν με στοιχεία την εξαπάτηση την οποία δεχτήκαμε. Αλλά, όπως και στο δικό μας κοινοβούλιο επιχειρείται να φιμωθούν αυτές οι ελεύθερες φωνές και χαρακτηρίζονται ως ακραίες και φασιστικές.

Στην Ελλάδα μας ακόμα ο κόσμος δεν έχει αντιδράσει μαζικά και ακόμα, σε μεγάλο ποσοστό, πιστεύει πως ότι έγινε έγινε για το καλό μας. Παρότι ομολογήθηκε από το κ. Τσιόρδα ότι είτε κάποιος πέθενε από ή ως φορέας του ιού καταγραφόταν ότι πέθενε από τον ιό. Ο κ. Τσιόρδας

τάχθηκε υπέρ του εμβολίου του Bill Gates λέγοντας πως είναι πρωτοποριακό του ότι ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου και αναπρογραμματίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα συμπεράσματα δικά σας για το τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο.