Έγινε ρεζίλι η Λιζ Τρας: Δεν είχε χρήματα να πληρώσει σε εστιατόριο
1 year, 5 months ago
6

Την έσωσε η φίλη της που πλήρωσε για εκείνη τον λογαριασμό.

Μετά την αποτυχημένη της θητεία ως πρωθυπουργός της Βρετανίας, η Λιζ Τρας συνεχίζει να απασχολεί τη Βρετανία για αρνητικούς λόγους. Το τελευταίο της κατόρθωμα, σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ήταν το γεγονός ότι πήγε σε εστιατόριο χωρίς να έχει χρήματα να πληρώσει τον λογαριασμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Τρας δεν κράτησε την ψυχραιμία της καθώς επιχείρησε να πληρώσει με την κάρτα της ξανά και ξανά, κάτι που της προκάλεσε εκνευρισμό. Τα βλέμματα των θαμώνων του εστιατορίου, όπως ήταν λογικό καρφώθηκαν στο τραπέζι της πρώην πρωθυπουργού και τότε επενέβη η φίλη της, η οποία έδωσε την κάρτα της και πλήρωσε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail» οι άλλοι πελάτες σχολίαζαν ελεύθερα το όλο θέαμα κάτι που έκανε την Λιζ Τρας, όταν πληρώθηκε ο λογαριασμός, να εξαφανιστεί.

«Της έκοψαν τον μισθό της πρωθυπουργού» , είπε ένας και δεν το είπε τυχαία γιατί αυτό ( ο μισθός της Τρας) είναι ένα θέμα που συζητιέται έντονα στη Βρετανία λόγω της εξαιρετικά σύντομης θητείας της Λιζ Τρας, ως πρωθυπουργού.

Παράλληλα, η βρετανική εφημερίδα «Sun» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το εστιατόριο είχε πολύ κόσμο και η Λιζ Τρας γευμάτιζε με μια φίλη της. Όταν ο σερβιτόρος έφερε το μηχάνημα για να πληρώσει τον λογαριασμό, η κάρτα της απορρίφθηκε. Μπορούσες να καταλάβεις ότι είχε εκνευριστεί και προσπάθησε ξανά. Η φίλη της μπήκε στη μέση για να εξοφλήσει τον λογαριασμό». Και η εφημερίδα συμπληρώνει ότι «κάποιοι έκαναν αστεία για το ότι προφανώς δεν παίρνει πια τον μισθό του πρωθυπουργού».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο λογαριασμός της είχε κάτω από 20 λίρες.