Είναι επίσημο: Ο Ε.Μασκ ανακοίνωσε την επάνοδο του Ν.Τραμπ στο Twitter ο οποίος το υποδέχθηκε… χλιαρά
9 days ago
6

Περισσότεροι από 15 εκατομμύρια χρήστες του Twitter ψήφισαν στη δημοσκόπηση που είχε αναρτηθεί σχετικά με την επαναφορά του πρώην Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Το 51,8% ψήφισε υπέρ της επαναφοράς του λογαριασμού του και τα αποτελέσματα τα δημοσίευσε ο ίδιος ο Έλον Μασκ τονίζοντας πως «Ο κόσμος μίλησε. Ο Τραμπ θα αποκατασταθεί».

 

 

Ο λογαριασμός του Ν.Τραμπ στο Twitter, ο οποίος είχε πάνω από 88 εκατομμύρια οπαδούς πριν αποκλειστεί στις 8 Ιανουαρίου του 2021, άρχισε να συγκεντρώνει οπαδούς και είχε σχεδόν 100.000 ακολούθους μέχρι αργά χθες το βράδυ του Σαββάτου.

Νωρίτερα, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν αρχικά ότι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον λογαριασμό.

Ο Τραμπ ωστόσο δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να επιστρέψει.

«Δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό», είπε ο πρώην πρόεδρος μέσω βίντεο όταν ρωτήθηκε εάν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Twitter από μια επιτροπή στην ετήσια συνάντηση ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνασπισμού.

Είπε ότι θα παραμείνει στη νέα του πλατφόρμα Truth Social, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την startup του “Trump Media & Technology Group (TMTG)”, η οποία, όπως είπε τα πηγαίνει «εξαιρετικά καλά».

Το Twitter δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

 pronews.gr

Σημειώνει ότι ο λογαριασμός έχει ήδη καταστεί προσπελάσιμος και, μέσα σε μόλις λίγη ώρα από την εκ νέου ενεργοποίησή του, οι followers εκτοξεύθηκαν, με τους συνολικούς ακολούθους να ξεπερνούν το 1,7 εκατομμύριο.

τραμπ432