Λονδίνο: Συνελήφθη Κύπριος για διπλό φονικό – Κατηγορείται ότι σκότωσε πατέρα και κόρη
2 years, 5 months ago
6

Ένας Κύπριος συνελήφθη στο Λονδίνο κατηγορούμενος για τον φόνο πατέρα και κόρης. Ο 52χρονος Α.Κ. αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου, αφού την Τετάρτη του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το διπλό φονικό.

Λονδίνο διπλό φονικό

Η αστυνομία ανακάλυψε νεκρούς έναν 61χρονο άνδρα και μία 31χρονη γυναίκα στην περιοχή Wood Green στο βόρειο Λονδίνο την Κυριακή. Τα δύο θύματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι. Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι αν και η επίσημη ταυτοποίηση των θυμάτων δεν έχει ολοκληρωθεί, είναι σίγουροι ότι πρόκειται για πατέρα και κόρη.

Λονδίνο φονικό

Η επικεφαλής ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την έρευνα για τη διπλή δολοφονία, δήλωσε: “Σ’ αυτό το περιστατικό νεκροί είναι ένας πατέρας και η κόρη του. Οι σκέψεις μας είναι με τους οικείους τους που προσπαθούν να διαχειριστούν αυτήν τη φοβερή απώλεια. Παρέχουμε και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε όση στήριξη μπορούμε.

Πιστεύουμε ότι τα θύματα και ο άνδρας που κρατείται γνωρίζονταν και ενώ η έρευνα είναι στα πρώτα στάδια, είμαι βέβαια πως δεν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι και δεν υπάρχει κίνδυνος για το δημόσιο κοινό στην ευρύτερη περιοχή. Θα ήθελα να παροτρύνω όποιον έχει ακούσει κάτι ασυνήθιστο ή παρατήρησε κάποια ύποπτη περιοχή γύρω από την περιοχή, είτε αυτό το Σαββατοκύριακο είτε οποιαδήποτε στιγμή, να επικοινωνήσει με την αστυνομία”

Πηγή: Daily Mail

 

enikos.gr