Νέα Ζηλανδία – Η 3χρονη κόρη της πρωθυπουργού τη διακόπτει σε live ενημέρωση γιατί δεν θέλει να πάει για ύπνο
2 years, 5 months ago
6

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο των social media βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν να διακόπτει την ενημέρωση για τον κοροναϊό, αφού έπρεπε να βάλει την κορούλα της για ύπνο. Το τριών ετών κοριτσάκι διέκοψε την μαμά του, ενώ εκείνη ήταν live σε εκπομπή και εξηγούσε τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνησή της.

Η μικρή Neve ακούγεται εκτός πλάνου να φωνάζει «μανούλα», με την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας να της απαντάει: «Έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι σου γλυκιά μου. Πήγαινε στο κρεβάτι σου και θα έρθω να σε δω σε λίγο. Η νταντά θα σε πάει στο κρεβάτι σου».

  • Διαβάστε επίσης: Απίστευτη αποκάλυψη: Εχω δοκιμάσει κάνναβη λέει η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας

Η περίοδος της τηλεργασίας είναι γεμάτη από ανάλογα περιστατικά, καθώς μητέρες που δουλεύουν στο σπίτι έχουν να αντιμετωπίσουν συχνά τέτοια αναπάντεχα συμβάντα σε απευθείας σύνδεση.

 

Δείτε το βίντεο

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας στη συνέχεια γύρισε στο πλάνο της και χαμογελώντας ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Σχολίασε επίσης ότι όπως φάνηκε ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια ύπνου και επιστρέφει στην ζωντανή ροή του προγράμματος.

in.gr