«Ο Ζούκερμπεργκ ερχόταν στον Λευκό Οίκο και μου φιλούσε τον κ@λο», δήλωσε ο Τραμπ!
1 year, 26 days ago
6

«Τους μηνύουμε όλους. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, ας το κάνει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι»

Τον πόλεμο έχει κηρύξει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που του μπλόκαραν ισοβίως τους λογαριασμούς του. Μάλιστα σύμφωνα με τον οικονομικό επικεφαλής του Twitter Νεντ Σέγκαλ, ο λογαριασμός του Τραμπ έχει τεθεί οριστικά σε αναστολή και δεν θα επανέλθει, ακόμη και αν εκλεγεί ξανά πρόεδρος το 2024.

Ο Τραμπ έδωσε συνέντευξη στον Γκρεγκ Γκάτφελντ στο Fox News και μίλησε για τα όσα έχουν συμβεί. Αναφερόμενος δε στον ιδρυτή του FacebookΜαρκ Ζούκερμπεργκ, είπε πως «ερχόταν στον Λευκό Οίκο και μου φιλούσε τον κ….»!

«Συνήθιζε να έρχεται στον Λευκό Οίκο για να μου φιλήσει τον κ… και έλεγα, “Ω, είναι ωραίο. Ο επικεφαλής του Facebook έρχεται εδώ με την υπέροχη σύζυγό του”. Έρχονταν και δειπνούσαν μαζί μου στον Λευκό Οίκο. Και τότε βλέπετε τι κάνουν για μένα και για τους Ρεπουμπλικάνους στα social media. Είναι απλώς τρελό. Αλλά έτσι λειτουργεί ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως δήλωσε «κάνουμε μήνυση στο Twitter, το Facebook, το Google. Τους μηνύουμε όλους. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, ας το κάνει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι», πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε και στο Twitter, τονίζοντας πως χωρίς αυτόν είναι μια «αποτυχημένη επιχείρηση».

«Ξέρετε, όταν μπήκα στο Twitter πριν από 12 χρόνια, ήταν μια αποτυχημένη επιχείρηση. Και έγινε επιτυχημένη και πολλοί άνθρωποι είπαν ότι αυτό οφείλεται σε μένα. Όταν με πέταξαν έξω από αυτό, είχα πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους. Αν προσθέσετε και αυτούς στο Facebook, τότε μιλάμε για πάνω από 200 εκατομμύρια ανθρώπους που με ακολουθούσαν. Είναι πολλοί. Έχασαν 200 εκατομμύρια ανθρώπους από τη μια μέρα στην άλλη» συνέχισε ο Τραμπ.

«Πολλοί πιστεύουν ότι το Twitter έκανε κακό σε μένα, αλλά διαφωνώ. Νομίζω ότι ήταν καλό. Το Twitter έχει γίνει ένα πολύ βαρετό μέρος. Δεν θέλω να καυχιέμαι ή κάτι άλλο, αλλά ο κόσμος λέει ότι έχει γίνει πολύ βαρετό», είπε ο πρώην Πλανητάρχης.