Πεθερά δώρισε το νεφρό της στη νύφη της και της έδωσε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή
1 month, 8 days ago
6

Ένα ανεκτίμητο δώρο από την πεθερά της δέχτηκε μία νύφη από τη Μελβούρνη, πριν λίγες μέρες, η οποία πάλεψε με νεφρική ανεπάρκεια και νοσηλεύτηκε στην εντατική.

 

Ειδικότερα, η Carolina Maistry ανακάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τα νεφρά της, όταν διαγνώστηκε με πολυκυστική νεφρική νόσο, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Andre.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπόδισε το ζευγάρι να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και να κάνει παιδί.

Στις αρχές του 2020, η Carolina έμεινε έγκυος, αλλά τόσο η αγέννητη κόρη της, όσο και η ίδια, είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στον υπέρηχο των 16 εβδομάδων, η εγκυμονούσα έμαθε ότι η δεξιά πλευρά της καρδιάς του μωρού της δεν είχε ακόμα σχηματιστεί και προκειμένου το μωράκι να σωθεί, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, που σήμαινε πως η εγκυμοσύνη έπρεπε να διαρκέσει τουλάχιστον 37 εβδομάδες.

 

Δεύτερη ευκαιρία στη ζωή έδωσε η πεθερά στη νύφη της

«Έπρεπε να κάνουμε κάποιες πολύ δύσκολες συζητήσεις από νωρίς, για να αποφασίσουμε τι ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε σε εκείνο το σημείο», υπογράμμισε.

Ενώ η μικρή Olivia ήταν ακόμα στην κοιλιά της μαμάς της, όταν η Carolina υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, μία από τις οποίες της προκάλεσε αναφυλακτική αντίδραση και είχε ως αποτέλεσμα να μπει στην εντατική.

Ευτυχώς, η Carolina έφτασε επιτυχώς στις 37 εβδομάδες και μέσα σε έξι ημέρες από τη γέννηση της, η Olivia υποβλήθηκε στην πρώτη της καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Όλα πήγαν καλά, αλλά η Carolina χρειαζόταν επειγόντως να κάνει μεταμόσχευση νεφρού και έτσι η πεθερά της, η οποία ήταν συμβατή δότρια, της χάρισε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

 

Η μεταμόσχευση στέφθηκε από επιτυχία και τώρα μαμά και κόρη δυναμώνουν μέρα με τη μέρα.

Πεθερά έκανε δώρο στη νύφη της

 

enimerotiko.gr