Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Τζένιφερ Λόπεζ για τον Ray Liotta – H συνεργασία τους και οι κοινές φωτογραφίες
1 month, 11 days ago
6

Ο ξαφνικός θάνατος του ηθοποιού

Ρέι Λιότα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε φίλους και συνεργάτες.

Ο 67χρονος ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου του.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μετά τα νέα για τον θάνατό του θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια τον παλιό της συνεργάτη, Ρέι Λιότα. Μαζί είχαν πρωταγωνιστεί από το 2016 έως το 2018 στο αστυνομικό δράμα Shades of Blue του NBC.

Εκεί η Τζένιφερ Λόπεζ έπαιξε την ντετέκτιβ Χάρλι Σάντος και ο Ρέι Λιότα ενσάρκωνε τον συνάδελφό της και πατρική φιγούρα, τον Υπολοχαγό Ματ Βόζνιακ.

Διαβάστε τι έγραψε

«Ο Ρέι ήταν ο «συνεργός μου» στο Shades of Blue. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι ήταν τόσο ευγενικός με τα παιδιά μου. Ο Ρέι ήταν η επιτομή ενός σκληρού άντρα που ήταν όλος τρυφερός από μέσα. Υποθέτω ότι αυτό τον έκανε έναν τόσο συναρπαστικό ηθοποιό για να τον παρακολουθήσει κανείς. Το πρωτότυπο Goodfella.

Μοιραστήκαμε μερικές έντονες στιγμές στα γυρίσματα αυτά τα τρία χρόνια. Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι πήρε τη δουλειά στο Shades of Blue, ενθουσιάστηκα και την πρώτη φορά που πήγαμε στο σετ για να κάνουμε την πρώτη μας σκηνή μαζί, υπήρχε μια ηλεκτρική σπίθα και ένας αμοιβαίος σεβασμός και ξέραμε και οι δύο ότι το αποτέλεσμα θα ήταν καλό. Απολαύσαμε τις σκηνές μας μαζί και ένιωσα τυχερή που τον είχα εκεί για να δουλέψω μαζί του και να μάθω.

Όπως όλοι οι καλλιτέχνες ήταν περίπλοκος, αληθινός, ειλικρινής και τόσο πολύ συναισθηματικός. Σαν ευαίσθητη χορδή, ήταν τόσο προσιτός και τόσο σε επαφή με την υποκριτική του και θα θυμάμαι πάντα με αγάπη τον χρόνο μας μαζί. Χάσαμε έναν σπουδαίο σήμερα. Αναπαύσου εν ειρήνη Ρέι. Είναι τόσο λυπηρό να σε χάνω τόσο σύντομα. Θα σε θυμάμαι πάντα. Στέλνοντας αγάπη και δύναμη στην κόρη σας Κάρσεν, την οικογένειά σας και όλους τους αγαπημένους σας», έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσιεύοντας μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο από τη σειρά.

Δείτε την ανάρτηση