Την κρύβει κι αυτήν και τα 4 παιδιά του: Η κούκλα 38χρονη με την οποία ο Πούτιν έχει μυστική σχέση
2 months, 14 days ago
6

Στην Ελβετία φέρεται να φυγαδεύτηκε η μυστική σχέση του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

 

Η 38χρονη Αλίνα Καμπάεβα, χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής κρύβεται σε ένα πολύ ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ που διαθέτει ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ που επικαλούνται πηγή του ιστότοπου «Page Six».

Βλαντίμιρ Πούτιν: Τι δήλωνε ο Ρώσος Πρόεδρος για την προσωπική του ζωή

«H Αλίνα έχει αποκτήσει δύο αγόρια και δίδυμα κορίτσια με τον Πούτιν που γεννήθηκαν στην Ελβετία. Τα παιδιά έχουν ελβετικά διαβατήρια, όπως επίσης φαντάζομαι ότι έχει και η ίδια», προσθέτει η ίδια πηγή που δεν κατονομάζεται.

 

«Έχω μια ιδιωτική ζωή στην οποία δεν επιτρέπω την παρέμβαση. Πρέπει να γίνεται σεβαστή», είχε δηλώσει κάποτε ο Ρώσος Πρόεδρος. «Ανέκαθεν αντιδρούσα αρνητικά σε εκείνους που με τις μύτες τους και τις ερωτικές φαντασιώσεις τους περιφέρονται στις ζωές των άλλων» είχε προσθέσει.

Ο Πούτιν -ο οποίος έχει άλλες δύο ενήλικες κόρες, τη Μαρία, 36 ετών, και την Κατερίνα, 35 ετών, από τον πρώτο του γάμο με την πρώην αεροσυνοδό Λουντμίλα Σκρεμπνέβα– έχει αγωνιστεί σκληρά για να προστατεύσει τα παιδιά του από τα μέσα ενημέρωσης.

 

enimerotiko.gr