Τουρκία: Στο στόχαστρο Τουρκάλα ηθοποιός, επειδή «αγαπάει» την Ελλάδα
5 months, 20 days ago
6

Βολές φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ και οπαδών του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, δέχεται η δημοφιλής ηθοποιός Μπέρνα Λασίν, λόγω ανάρτησης της στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία δήλωσε την αγάπη και την φιλία της για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Στο στόχαστρο φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ και οπαδών του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, βρέθηκε η δημοφιλής ηθοποιός Μπέρνα Λασίν, λόγω ανάρτησης της στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία δήλωσε την αγάπη και την φιλία της για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

«Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, αγαπώ και τους Έλληνες γείτονες. Χωρίς αυτούς τους πολιτικούς θα τα πηγαίναμε με την Ελλάδα σαν τα τριαντάφυλλα» σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα η Λασίν, με αποτέλεσμα να γίνει … «κόκκινο» πανί από συμπατριώτες της, που ενστερνίζονται την ακραία ρητορική του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν κατά της χώρας μας.

tourkala-ithopoios-3

Οι αντιδράσεις στο σχόλιο της Λασίν, είναι έντονες με τα περισσότερα σχόλια επικριτικά, λόγω και του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στην Τουρκία. Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο στόχαστρο και των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Κλείσιμο
tourkala-ithopoios-2

To TRHaber σχολίασε: «Η ηθοποιός Μπέρνα Λασίν, ξεχειλίζει αγάπη για την Ελλάδα, που απλώνει όπλα κατά της χώρας μας και διεκδικεί δικαιώματα στα νησιά μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Yeni Safak: «Η Μπέρνα Λασίν επαινεί την Ελλάδα, που απειλεί την Τουρκία με κάθε ευκαιρία».

tourkala-ithopoios-4

Η Μπέρνα Λασίν είναι ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια. Απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου της Κωνσταντινούπολης και κάτοχος πτυχίου θεατρικών σπουδών. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.