Τροχαίο για τον Arnold Schwarzenegger – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα ποδηλάτης
1 year, 2 months ago
6

Σε τροχαίο ατύχημα φέρεται να ενεπλάκη ο Arnold Schwarzenegger, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένας ποδηλάτης να μεταφερθεί εσπευσμένα στα επείγοντα.

Ο 75χρονος πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια φέρεται να χτύπησε μία γυναίκα στο ποδήλατό της, που μπήκε στη λωρίδα του στο δυτικό Λος Άντζελες, σύμφωνα με πηγές στοTMZ.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΤΜΖ ότι ο Schwarzenegger δεν ευθύνεται για το τροχαίο, καθώς το θύμα δεν μπορούσε να αποφύγει τη σύγκρουση.

Ο σταρ του “Terminator” φέρεται να μην πήγαινε γρήγορα, αλλά δεν είχε την ευκαιρία να πατήσει τα φρένα εγκαίρως προτού συγκρουστεί με τη γυναίκα. Δεν υπάρχει υποψία ότι ναρκωτικά ή αλκοόλ είχαν κάποιον ρόλο στο ατύχημα. Ο Schwarzenegger φέρεται να συνεργάστηκε με τους αξιωματικούς στο σημείο και μάλιστα, να μετέφερε το ποδήλατο του θύματος σε μαγαζί για να το επισκευάσουν.

Η γυναίκα, που έπεσε πάνω στον σταρ λέγεται πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα αλλά είναι σε σταθερή κατάσταση και είναι καλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Schwarzenegger, που είναι δεινός ποδηλάτης και ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί. Είναι σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό. Τον Ιανουάριο του 2022 ο Schwarzenegger είχε εμπλακεί και πάλι σε τροχαίο με πολλά αυτοκίνητα, στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια.

Ο πρώην bodybuilder οδηγούσε ένα GMC Yukon όταν συγκρούστηκε με ένα κόκκινο Prius το οποίο έπεσε σε μικρότερο όχημα προτού συνεχίσει να περιστρέφεται και να χτυπήσει μία Porsche Cayenne.

instyle.gr