Αγωνία για την Britney Spears: Σχέδιο παρέμβασης από τον σύζυγό της και φίλους – Η οργισμένη απάντησή της στις φήμες
1 year, 2 months ago
6

Οικογένεια και φίλοι της Britney Spears δεν κρύβουν τις ανησυχίες τους για την κατάσταση της ψυχικής υγείας της popstar.

Σύμφωνα με το Page Six, οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός της συζητούν ώστε να κάνουν παρέμβαση για να τη στηρίξουν και να τη βοηθήσουν.

Όσο αυξάνονται οι ανησυχίες για την ψυχική υγεία της Britney Spears, ο σύζυγός Sam Asghari, ο μάνατζέρ της, ένας υπεύθυνος και οι γιατροί σχεδίαζαν να προσπαθήσουν να την πείσουν να αναζητήσει θεραπεία και να την απομονώσουν σε μία οικία στο Λος Άντζελες για δύο μήνες, όπως μετέδωσε το ΤΜΖ την Πέμπτη

Πηγή δήλωσε στο Page Six ωστόσο ότι η παρέμβαση αυτή δεν έγινε ποτέ επειδή κρίθηκε “περιττή”

“Δυστυχώς, υπάρχει αρκετή υστερία στον Τύπο αυτήν τη στιγμή, αλλά η Britney είναι καλά και και πολλά απ’ όσα ακούγονται είναι υπερβολικά και παραμορφωμένα” είπε πηγή. Η παρέμβαση αναμενόταν να γίνει την Τρίτη που μας πέρασε, αλλά τα σχέδια τελικά ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με το TMZ, η Spears συμφώνησε να δει έναν γιατρό, αν και δεν είναι γνωστό αν είναι θεραπευτής ή γιατρός, και η συνάντηση “πήγε καλά.”

Πηγές επίσης υποστήριξαν ότι άνθρωποι στον στενό κύκλο της popstar ανησυχούσαν για την κατάστασή της λόγω ενός ζητήματος που σχετίζεται με φάρμακα.

Στο μεταξύ, η ίδια με ανάρτησή της στο instagram ξεσπά για τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την κατάστασή της.

Με αρρωσταίνει που είναι νόμιμο οι άνθρωποι να κατασκευάζουν ιστορίες ότι παραλίγο να πεθάνω… Δηλαδή, κάποια στιγμή φθάνει!!! Μάλλον θα πρέπει να σταματήσω να δημοσιεύω αναρτήσεις στο Instagram γιατί παρόλο που μου αρέσει να το κάνω, προφανώς υπάρχουν πολλοί που δεν εύχονται το καλύτερο για εμένα!! Ειλικρινά δεν εκπλήσσομαι καθόλου… Και πάλι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!!! Και πάλι, το καθεστώς επιτήρησης έχει τελειώσει σχεδόν έναν χρόνο τώρα… Όχι παιδιά, δεν είναι 2007… είναι 2023 και φτιάχνω τα πρώτα σπιτικά λαζάνια στο σπίτι! Επιτέλους έχω το τζάκι μου για να δουλέψω στο σαλόνι μου!!! Και όπως το λέει ο σύζυγός μου καλύτερα: Μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε! Όλη αυτή η αγάπη σας επιστρέφεται!” επεσήμανε η Brithney Spears.

instyle.gr