Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της Χάρη για την γιορτή του
1 month, 18 days ago
6

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή ο Χάρης Βαρθακούρης δέχεται από το πρωί πολλές ευχές από φίλους και θαυμαστές. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η αγαπημένη του σύζυγος Αντελίνα Βαρθακούρη, του εκφράζει την αγάπη και τις ευχές της με ένα δημόσιο μήνυμα στα social media.

Αυτή τη φορά η Αντελίνα Βαρθακούρη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία οικογενειακή φωτογραφία τους με τις δύο κόρες τους, την Λιόνα και την Μελωδία. Στη λεζάντα έγραψε: “Χρόνια πολλά αγάπη μας!!!”.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη το τελευταίο διάστημα απέχει από τα social media. Μετά το τέλος της εκπομπής της με τον σύζυγό της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την οποία και παρουσίασε την περασμένη σεζόν, έχει επιλέξει να μην κάνει πολύ συχνά δημοσιεύσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς και να απέχει γενικώς από τα φώτα της δημοσιότητας.

Απαντώντας σε ερώτηση των διαδικτυακών της φίλων πότε θα ανεβάσει φωτογραφίες, η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε: «Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου»

instyle.gr