Γιώργος Ταλάντσεβ: «Για αυτό χρησιμοποίησα κινητό πέρυσι στο Survivor»
1 month, 26 days ago
6

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με αφορμή το περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο και την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από τον Survivor All Star, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αναφέρθηκε στη δική του αντίστοιχη περίπτωση πέρυσι.

«Είναι ένα παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε από τον καναπέ μας, με τα πατατάκια μας. Όταν είσαι μέσα, το ξεχνάς αυτό, είναι ο τρόπος ζωής σου, η επιβίωσή σου. Είναι ψυχολογική υποστήριξη ένα τηλέφωνο, μπορεί να σου δώσει μεγάλο μπουστάρισμα» ανέφερε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Σε ερώτηση για τη δική του περίπτωση πέρυσι, σημείωσε: «Εγώ ήμουν μέσα 3,5 μήνες και ο Άρης 4 και κάτι. Αυτό που βλέπουμε τώρα έγινε στις 3 βδομάδες. Όταν αρχίσουν και σου λείπουν πρόσωπα και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, δύσκολα θα πεις σε ένα κινητό. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν καθόμασταν να πούμε τι συμβαίνει έξω. Εμείς θέλαμε απλώς να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ότι είμαστε καλά και ότι τους αγαπάμε. Η Ασημίνα δεν ξέρουμε τι ήθελε και γιατί το χρησιμοποίησε».

«Κάναμε λάθος και το δεχθήκαμε κατευθείαν. Απολογηθήκαμε πανελληνίως και αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα. Από την άλλη λες δεν ήμασταν τελικά οι μόνοι. Την πληρώσαμε μόνο εμείς βέβαια» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Όσον αφορά στον Νίκο Μπαρτζη και στο «κάρφωμα» που εξέθεσε τις δύο γυναίκες: «Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά εγώ και ο Άρης δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εκδικητικά».

protothema.gr