«Είμαι επαγγελματίας ερωμένη – Έτσι ρίχνω τους πλούσιους άνδρες»
1 month, 4 days ago
6

Η Λι αποκάλυψε ότι βρίσκει πολλούς από τους μνηστήρες της μέσω μιας ιστοσελίδας για σχέσεις

Η Gweneth Lee ζει μια πραγματικά χλιδάτη ζωή. Αν και η ίδια έχει αρκετά χρήματα από τις δικές της επιχειρήσεις προτιμάει να συναναστρέφεται με πλούσιους άνδρες και απολαμβάνει τη ζωή τους. Ακόμα και όταν εκείνοι είναι παντρεμένοι.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια στη «New York Post» υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι για να καταφέρει μια γυναίκα να κερδίσει έναν πραγματικά πλούσιο άνδρα.

Οι συμβουλές της αφορούν στα μέρη που πρέπει να πηγαίνει μια γυναίκα να διεκδικήσει τέτοιου επιπέδου άνδρες αλλά και στο πώς να τους ξεχωρίζει.

Πού να τους βρεις

«Τα κανονικά ραντεβού είναι τόσο βαρετά (το να παραπονιέσαι για την οικονομία, τα χρήματα, την υγεία). Στην πραγματικότητα γίνεσαι ψυχολόγος», δήλωσε η ίδια, η οποία μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ ΗΠΑ και Λονδίνου. «Οπότε, γιατί να μην βρούμε έναν πλούσιο άντρα;», αναρωτήθηκε η Λι.

Η Λι αποκάλυψε ότι βρίσκει πολλούς από τους μνηστήρες της μέσω μιας ιστοσελίδας για σχέσεις που ονομάζεται «Illicit Encounters», αλλά συναντά άνδρες και στην πραγματική ζωή.

Η 45χρονη πηγαίνει σε ιδιωτικές εκθέσεις για συλλογές έργων τέχνης, στον οίκο δημοπρασιών Sotheby’s, σε εκθέσεις αυτοκινήτων, ρολογιών και άλλες εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με την ίδια.

 

Πώς να τους ξεχωρίσεις

Όσο για το ποιους κυρίους να πλησιάσετε, όπως λέει, έχετε το νου σας στους άνδρες που αγοράζουν, όχι απλώς πηγαίνουν σε αυτές τις εκδηλώσεις. «Αυτοί είναι που έχουν τα μετρητά».

Μπορεί, επίσης, να διακρίνει τους wannabes από τους πραγματικά πλούσιους από τα ρούχα τους. «Μπορείτε να καταλάβετε αν ένας άνδρας είναι πλούσιος από τα ρούχα του. Κάποιος που είναι πραγματικά πλούσιος δεν επιδεικνύεται με μάρκες ρούχων, μάρκες σχεδιαστών», συμβούλευσε. «Οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι δεν ντύνονται από την κορυφή ως τα νύχια με Gucci».

 

Εξήγησε, επίσης, ότι είναι προτιμότερο να επιλέγετε έναν άντρα με αυτοπεποίθηση παρά έναν άντρα με… δικαίωμα.

Η ίδια έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι δεν αισθάνεται καμία ενοχή για το πώς μια σχέση θα μπορούσε να επηρεάσει τον γάμο του εραστή της, ειδικά αφού δεν είναι εκείνη που φοράει το δαχτυλίδι στο δάχτυλο.

in.gr