Jamie Lee Curtis: Σάλος με τον πίνακα που απεικονίζει ένα γυμνό παιδί στο γραφείο της – Τι απαντά στους επικριτές της
1 year, 3 months ago
6

Η Jamie Lee Curtis βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρών αντιδράσεων στα social media όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία του χώρου του γραφείου της και στον τοίχο δέσποζε ένα πορτραίτο ενός γυμνού παιδιού σε ένα κουτί. Αν και η Χολιγουντιανή ηθοποιός στην ανάρτηση έκανε λόγο για τις «πανέμορφες καρέκλες από τον Pollack», την προσοχή των χιλιάδων ακολούθων της, τράβηξε ο πίνακας που είχε επιλέξει να κοσμεί το γραφείο της.

Η ηθοποιός, είχε ανεβάσει την συγκεκριμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά τη διάρκεια της νόσησής της από κορωνοϊό.

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις και από επώνυμους που δεν δίστασαν να δείξουν την δυσαρέσκειά τους στην ανάρτηση της Jamie Lee Curtis.

«Το Hollyweird χτυπάει ξανά» σχολίασε ο πολιτικός Jack Lombardi από το Ιλινόις. «Τι σκ@@ συμβαίνει;» αναρωτήθηκε ο υποψήφιος από την Ουάσινγκτον Στέιτ, Scot Stevenson. Για μια «εξαιρετικά ενοχλητική εικόνα στο σπίτι της με ένα παιδί μέσα σε ένα κουτί» που «γεννά ερωτήματα» έκανε λόγο ο δεξιός ακτιβιστής Rogan O’Hadley. Ραδιοφωνικός παραγωγός έφτασε στο σημείο, όπως ανέφερε η New York Post να υποστηρίξει ότι η φωτογραφία θυμίζει Epstein, τον καταδικασμένο παιδόφιλο που αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού, στις φυλακές της Νέας Υόρκης όπου έκτιε την ποινή του.

Η Jamie Lee Curtis μετά τον σάλο που προκλήθηκε κατέβασε τις φωτογραφίες και δημοσίευσε μία ανάρτηση θέλοντας να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο έχει μία τέτοια φωτογραφία στο γραφείο της.

«Την περασμένη εβδομάδα ανήρτησα μια φωτογραφία με ορισμένες καρέκλες στην οποία υπήρχε και μια φωτογραφία στον τοίχο ενός καλλιτέχνη που μου την έκανε δώρο πριν από 20 χρόνια. Αντιλαμβάνομαι ότι αρκετοί ενοχλήθηκαν. Όπως έχω πει υποστηρίζω πάντα την αλήθεια, οπότε αυτή είναι η αλήθεια: Είναι μια φωτογραφία ενός παιδιού που τράβηξε η μητέρα του, να παίζει στην αυλή του σπιτιού τους μέσα σε μια μπανιέρα με νερό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. “Κατέβασα” την ανάρτηση γιατί δεν ήθελα να υπάρχει κάτι που ενοχλεί οποιονδήποτε”.