Ο Θοδωρής Κυριακού συναντήθηκε με το συγγραφικό δίδυμο των «Άγριων Μελισσών»
2 years, 10 months ago
6

Μια συμβολική συνάντηση, σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα, του Πρόεδρου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με τους σεναριογράφους της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Ο Θοδωρής Κυριακού συνεχάρη τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη για την υψηλής ποιότητας δουλειά τους στις «Άγριες Μέλισσες» και τους ευχαρίστησε για την τεράστια επιτυχία της σειράς, η οποία έδωσε άλλη πνοή στην ελληνική μυθοπλασία.

Μεταξύ άλλων τους είπε πόσο πολύ πιστεύει στο ταλέντο τους και ότι έχουν την αμέριστη στήριξή του, ώστε να συνεχίσουν να συναρπάζουν με την πένα τους το τηλεοπτικό κοινό. Η φιλική συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις συγκλονιστικές εξελίξεις του Β’ κύκλου και την εντυπωσιακή απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό κοινό και εξέφρασε πως είναι σίγουρος  ότι οι «Άγριες Μέλισσες» και με τον Γ’ κύκλο τους θα παραμείνουν στην κορυφή γι’ άλλη μια χρονιά.

Οι δύο δημιουργοί έχουν υπογράψει και στο παρελθόν επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1, και σαν μέλη της οικογένειας του καναλιού εκτός από την 3η σεζόν των «Άγριων Μελισσών» θα βάλουν την υπογραφή τους και σε άλλα ενδιαφέροντα projects, πάντα με την στήριξη του κ. Κυριακού.

Melisses

protothema.gr